Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 22 septembrie 2009

Timişoara: VIDEO Avocata bătută de clanul ţigănesc îi înţelege pe studenţii care l-au tranşat pe tiganul de la Medicină

Avocatul Carmen Obârşanu a fost bătută aseară, într-un mod sălbatic, de un grupi de ţigani din Timişoara aparţinând clanului Cârpaci. Femeia susţine că după ce a văzut aseară îşi explică ce s-a întâmplat în camera crimei de la Medicină.


Bătută chiar în centrul oraşului, Carmen Obârşanu spune că acum înţelege şi cum s-a ajuns la comiterea crimei de la Medicină. „În situaţia în care m-au adus pe mine înseamnă că fata aceea a fost agresată de Cârpaci Trifu (n.r. Trifu Schroth după numele nou). Îmi dau seama că este posibil ca studenta de la Medicina să fi fost agresată de Cârpaci Trifu şi de la aceea a pornit acel scandal. Când o auzeam pe Cârpaci Ileana stigând „te omor, te omor, te omor”, iar ceilalţi ţigani râdeau îmi dau seama că aşa a fost şi cu studenta de la Medicină. Acum parcă îmi explic totul”, a spus avocatul. sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”