Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Ministrul de externe al României, Cristian Diaconescu, la New York: servilism total faţă de organizaţiile extremiste evreieşti

Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, s-a intalnit vineri, la New York, cu reprezentanţii principalelor organizaţii extremiste evreieşti din Statele Unite: American Jewish Congress, Anti-Defamation League, B'nai Brith, Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations, NCSJ, World Jewish Congress, anunţă MAE.

Cu această ocazie nu a ratat oportunitatea de a-şi arăta servilismul faţă de interesele sionismului în România, chiar s-a arătat evident mulţumit faţă de aprecierile pe care organizaţiile evreieşti de presiune le-au făcut la adresa sa si a directiei spre care România este purtată de slugile autohtone ale intereselor evreieşti.
"Reprezentanţii comunităţii evreieşti au exprimat aprecierile lor pentru măsurile luate de Romania in ceea ce priveşte Holocaustul in ultimii ani, arătand că ţara noastră a demonstrat un 'leadership care trebuie recunoscut'".

"Romania a făcut un progres real in ceea ce priveşte Holocaustul, iar tot ce am reuşit nu ar fi fost posibil fără sprijinul dvs. Comparativ cu punctul de plecare, societatea romanească a reuşit să ajungă la o deschidere şi la un nivel de educaţie care sunt un adevărat exemplu pentru alte ţări din regiune. Desigur, mai sunt lucruri de făcut, dar mergem in direcţia cea bună, iar noi ne dorim să grăbim acest proces", a arătat ministrul Diaconescu.

Ministrul Diaconescu a precizat că "inaugurarea lucrărilor la monumentul Holocaustului pe 8 octombrie, la Bucureşti, nu numai că este o dovadă autentică a acestor progrese, ci are şi o valoare simbolică foarte mare pentru intreaga regiune".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”