Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 22 septembrie 2009

Timişoara: Un clan ţigănesc a bătut cu sălbăticie şi a ameninţat cu moartea o avocată în centrul oraşului

Articol publicat astazi de ziarul Adevarul, sub semnatura lui Malin Bot, jurnalistul Timisorean care a dezvaluit in nenumarate randuri mafia imobiliara tiganeasca si conexiunile ei administratia locala si persoane importante din sistemul judiciar. Timişoara: Clanul Cârpaci terorizează oraşul, sub protecţia procurorilor şi susţinut de nume grele din sistemul judiciar

La un an de la Mitingul împotriva mafiei imobiliare ţigăneşti, cei în cauză sunt încă la fel de puternici şi îşi fac damblaua. Victimă de data aceasta a fost chiar un membru al Baroului Timişoara.



Carmen Obârşanu susţine a fost bătută şi ameninţată cu moartea de şase persoane ale clanului de mătase Cârpaci la doi paşi de Catedrala Mitropolitană.

Avocatul Carmen Obârşanu a fost bătută cu bestialitate, luni seara, de mai mulţi indivizi care fac parte din clanul Cârpaci. Carmen Obârşanu susţine că a fost bătută cu pumnii şi picioarele sub ochii îngroziţi ai clientului său, pe care îl apără într-un proces cu tiganii. „Ţiganii dărâmau gradul clientului meu şi am venit să văd ce s-a întâmplat. La plecare am traversat strada şi am fost înconjurată de trei bărbaţi şi trei femei. Ei m-au lovit cu pumnii, iar ele cu tocul pantofilor până m-au umplut de sânge”, a spus avocatul Carmen Obârşanu.

Aceasta a fost salvată de soţul ei Ioan Obârşanu, fostul şef al Serviciului Juridic din Poliţia Timiş, care a transportat-o la Secţia de Urgenţe a Spitalul Judeţean din Timişoara, unde femeia a primit îngrijiri medicale. Ea s-a ales cu capul spart şi mai multe răni la mâini şi la nivelul toracelui. „Tiganii l-au terorizat pe clientul meu, de la care au vrut să ia casa cu japca. Acum m-au bătut în plină stradă. Este o ruşine că s-a ajuns la aşa ceva în Timişoara”, a spus avocatul.

(...)

Incidentul s-a petrecut pe strada Tudor Vladimirescu. Acolo locuieste un client de-al avocatei care, de mai multa vreme, isi disputa in instanta casa cu o familie de tigani vecina. Carmen Obarsanu povesteste ca a primit un telefon de la acest client si a mers la el ca sa-l ajute cu niste sfaturi juridice. Sotul a condus-o pe avocata cu masina si a lasat-o in fata casei clientului. Femeia a zabovit acolo aproape o ora. La plecare, si-a sunat sotul sa vina dupa ea si a traversat strada, in dreptul parculetului de langa Flora.

In cateva momente, spune avocata, ar fi fost incercuita de un grup de tigani care ar fi tabarat asupra ei cu pumnii si cu picioarele. Avocata afirma ca acestia au oprit rafuiala doar cand prin zona au trecut mai multe masini deodata. Sotul ei a gasit-o cu tricoul plin de sange si a dus-o direct la Urgente, la Judetean. Femeia avea cateva vanatai la nivelul fetei si pe gat. Se pare ca a primit o lovitura mai puternica in zona nasului si a podidit-o sangele. Medicii i-au acordat ingrijiri, iar avocata este in afara oricarui pericol. Carmen Obarsanu sustine ca, in timp ce era la spital, ar fi fost vizitata de unul dintre tiganii care ar fi incercat s-o convinga sa spuna ca a fost vorba despre o talharie si nu despre un avocat atacat in timp ce-si facea meseria.
Articolul complet la frontpress.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”