Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 21 octombrie 2009

Blaga: DGIPI a functionat ilegal timp de trei ani

Ministrul interimar al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a afirmat, miercuri, ca Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) a functionat ''ilegal'' timp de trei ani, deoarece nu a mai avut acceptul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) de pe vremea fostului ministru Cristian David.

''DGIPI trebuia, din foarte multe punct de vedere, reorganizat. In primul rand, ca functiona ilegal de trei ani pentru ca nu a mai avut acceptul structurii constitutionale, CSAT. (...)'', a declarat Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa, relateaza Agerpres.
El a spus ca DGIPI a fost ''umflata cu structuri paralele'' si a exemplificat sustinand ca Diviziunea Bucuresti, ''cu sase sectoare si competente exact paralele cu cele ale sectorului central'', a avut de predat o hartie pentru ca nu a avut activitate. ''In trei ani a avut activitate zero'', a sustinut Vasile Blaga. sursa: ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”