Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 13 octombrie 2009

Peste 300 de tineri, torturaţi de miliţienii lui Voronin

Aproape 700 de persoane au fost reţinute în urma manifestaţiilor de protest din 7 aprilie împotriva fraudării alegerilor din Republica Moldova, dintre care 300 au fost bătute şi maltratate de către poliţisti, informează presa de la Chişinău.

Potrivit unui raport efectuat de fundaţia "Soros-Moldova", majoritatea abuzurilor au avut loc în incinta comisariatelor de poliţie, transmite ştireazilei.md.

Raportul conţine mărturiile mai multor persoane bătute sau agresate verbal de către "oamenii legii".

"Guvernul Republicii Moldova trebuie să acţioneze rapid pentru a identifica şi a trage la răspundere acele persoane de la toate nivelele de guvernare care au participat, au ordonat sau au supravegheat actele de încălcare a drepturilor omului", a fost semnalul de alarmă tras de Clarisa Bencomo, autoarea raportului. sursa: evz.ro


1 comentarii:

zorro59 spunea...

Mortii lor de comunisti!!!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”