Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 2 octombrie 2009

S-a inventat şi consilierul PSD porno!

Urs. Daniel Urs. Acesta este numele proaspătului consilier juridic al Direcţiei de Urbanism din Primăria Timişoara. Cine vrea să-l admire, să ia un distonocalm, o gură de apă minerală, după care să aceseze contul de hi5 al omului. O splendoare de bărbat, care-şi ascunde… ursuleţul după două degetele.

Imaginile sexoase au făcut, deja, furori în rîndul angajaţilor municipalităţii. Dacă mai există cereri externe pentru vizualizarea scîrbavnicului mădular, rugăm populaţia să sune la 0256/408341 sau să dea o fugă la etajul al doilea al Primariei Timişoara, la serviciul de Planificare Spaţială, şi să-l vadă în carne şi oase pe acest funcţionar public care a oripilat toţi utilizatorii de internet care au avut ghinionul să-l vadă.

Şi dacă mai există dubii faţă de aia că membrul PSD Timiş (adică Urs) este angajat în administraţia locala, îi rugăm pe curioşi să dea telefoane viceprimarului Sorin Grindeanu, care a tras sforile. Oricum, PSD Timiş nu este la primul sexgate de acest gen: în urmă cu puţin timp, primarul comunei Chevereşul Mare, Marcel Muia – nu rîdeţi, că aşa îl cheamă pe om – a fost descoperit, la o curăţătorie chimică, cu nişte poze sexy în interiorul hainei de la costum. Omul făcea baie, împreuna cu secretara, într-o cadă plină de spumă. Şi cu muuultă şampanie!

UPDATE
Între timp, domnul Urs şi-a închis contul de pe Hi5. Ceea ce nu înseamnă că noi n-am făcut capturile de rigoare care atestă existenţa lui ;) sursa: catavencu.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

SUBIECT FACUT DE CATAVENCU CONTRACOST LA SOLICITAREA UNUI DUSMAN SI CIUDOS DIN INTERIORUL PARTIDULUI

Lupta NS spunea...

@Anonimule, pozele sunt false?? Nope. Asta e PSD-ul la p*** goala...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”