Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 30 octombrie 2009

Tun de 1 milion de euro dat de mafia imobiliara (tiganeasca) in Timisoara?

Spalare de bani, escrocherii, inselaciuni, falsuri, furt si organizarea unui grup de crima organizata. De toate astea sunt acuzati 2 timisoreni retinuti astazi de politistii de la Crima Organizata.

Prejudiciul stabilit de oamenii legii se apropie de 1 milion de euro. Cei doi, un barbat de 56 de ani si sotia lui de 54, sunt suspectati si de a face parte din randul mafiei imobiliare care actioneaza in Timisoara. Anchetatorii spun ce cei doi au folosit banii obtinuti ilegal pentru cumpararea unor terenuri si case in oras.

Potrivit anchetatorilor, cei doi sunt acuzati ca au falsificat contracte de vanzare-cumparare in care au trecut sume mincinoase. Cu aceleasi documente contrafacute s-au prezentat si la Serviciul de Carte Funciara pentru intabularea imobilelor.

Tot anchetatorii mai spun ca prin aceste falsuri, inculpatii s-au sustras de la plata impozitelor si taxelor catre stat, intrucat au declarat sume cu mult mai mici fata de valoarea reala la care au facut tranzactiile.
Mai mult, sub amenintarea cu moartea au cerut unei familii sume mari de bani si o masina. De asemenea, cei doi au transferat importante sume de bani prin diverse conturi bancare pentru a li se ascunde provenienta ilegala. Cu alte cuvinte i-au spalat.

Femeia are la activ 27 de escrocherii doar in Germania, fiind condamnata la 2 ani de inchisoare, in timp ce sotul ei are un mandat de executare cu inchisoarea de 3 ani in Germania. Ei au fost adusi astazi de trupele speciale in fata procurorilor DIICOT. Urmeaza ca cei doi sa fie dusi la judecatori cu propunere de arestare preventiva. Un alt membru al grupului a fost dat in urmarire generala.

UPDATE: Cei doi vor fi cercetati in libertate. Judecatorii au decis doar ca acestia sa nu paraseasca Timisoara. sursa: agenda.ro

1 comentarii:

Freedomfighter833 spunea...

Nu se da nume, sunt cercetati in libertate.. Mafia judecatorilor este cea mai mare fratilor. Asta trebuie distrusa!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”