Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 6 noiembrie 2009

La sase ani a fost catalogata drept rasista, pentru ca i-a spus unei colege negre ca este murdara de ciocolata pe fata

Parintii unei eleve de sase ani sunt furiosi pe profesorii unei scoli generale, dupa ce fiica lor a fost catalogata rasista pentru ca i-a spus unei colege mulatre ca are ciocolata pe fata. Mai mult, ei cred ca incidentul o va ''bantui'' pe micuta tot timpul cat va fi la unitatea de invatamant, titreaza, vineri, ''Mail Online''.

Sharona Gower manca crema de cicolata si se juca cu un prieten cand a fost fugarita de doua fete de 11 ani. Una dintre ele, cea mulatra, i-a spus ca are ciocolata pe fata, iar micuta i-a replicat: ''Ei bine, si tu ai''. Fetita mai mare a contrazis-o si i-a spus profesoarei ce s-a intamplat. Sharona a fost pedepsita si incidentul a parut sa fie uitat. Insa, in momentul in care Michelle Gower, 34 de ani, a mers sa-si ia fiica de la scoala, i s-a spus ca are o fiica rasista si ca o plangere a fost depusa la director.

In prezent britanica si sotul ei, Nick, 45 de ani, cred ca incidentul de la scoala St Paul din apropiere de Kent, nu a fost bine anchetat si le-a lasat fiica nefericita si confuza. ''Profesoara mi-a spus ca eleva cealalta i s-a plans ca Sharona este rasista. Desi nu avea nici o dovada, ea mi-a spus ca e obligata de lege sa depuna o plangere. Scoala are toleranta zero in ceea ce priveste rasismul, iar eu cu sotul meu suntem de acord cu ea. Insa, Sarona e mica si nu stie ce inseamna sa fii rasist'', a declarat mama fetei. sursa: ziua.net

1 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

hahha)) pai si foarte corect i-a spus))

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”