Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 18 noiembrie 2009

Tortura si avorturi silite la biserica vedetelor

Primul-ministru australian, Kevin Rudd, si-a facut recent publice temerile la adresa Bisericii Scientologice, dupa ce un senator a oferit detalii explozive despre organizatie, acuzand-o de tortura, deturnare de fonduri si avorturi silite.

Senatorul Nick Xenophon (foto sus stanga) a depus o serie de scrisori incri minatorii la sediul Parlamentului australian - ale caror autori sunt fosti scientologi -, afirmand, totodata, ca aceasta biserica este, in realitate, o "organizatie criminala, ilegala si violenta", care se foloseste de religie pentru a-si ascunde activitatile. Cum era de asteptat, biserica vedetelor a infirmat aceste infame acuzatii. Scrisorile in cauza, pe care senatorul le-a dat politiei, contin referiri la o serie de infractiuni, printre care privare de libertate, avorturi impuse, delapidari din fondurile bisericii, violenta fizica, intimidare si santaj. "Scientologia nu este o organziatie religioasa, ci una criminala, care se ascunde in spatele asa-ziselor convingeri religioase", a declarat Xenophon in fata Senatului australian, in Canberra, cu doua zile in urma. "Scrisorile care au ajuns in posesia mea, scrise de catre fosti enoriasi ai acestei Biserici, contin nenumarate declaratii despre delicte si abuzuri cu ade varat socante si inimaginabile - impotriva lor si, de asemenea, la care au fost fortati sa participe. Aceste victime ale Scientolo giei sustin ca aceasta este de fapt o <>". Printre misivele respective se regaseste si una apartinandu-i unui fost enorias, nascut intr-o familie de scientologi. Barbatul a marturisit, printre altele ca, in calitatea sa de membru cu drepturi depline, a participat la "torturarea si privarea de libertate" a altora. Scrisoarea lui mai sustine: "totodata, mai multe avorturi au fost ordonate".

Australia alarmata

Intrebat ce crede despre cele declarate de senatorul Xenophon, prim-ministrul australian le-a descris drept "grave acuzatii", recunoscand, cu toate acestea, ca si el avea dubii si temeri in legatura cu aceasta organizatie: "multi conationali sunt ingrijorati in ceea ce priveste Scientologia si sunt nevoit sa recunosc ca le impartasesc aceste sentimente. Acum trebuie sa actionam cu mare grija, sa cercetam informatiile acestea grave furnizate noua prin intermediul senatorului, pana sa luam o decizie radicala". sursa: ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”