Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 8 mai 2010

Un rapper negru a instigat la uciderea lui Nick Griffin

Avocatul Partidului National Britanic (BNP), Lee Barnes, a formulat un act de acuzare împotriva cântăreţului de muzică rap din Ghana poreclit Lethal Bizzle, care a cerut uciderea liderului BNP, Nick Griffin.

Letale Bizzle, al cărui nume real este Maxwell Ansah a trimis prin Twitter mesajul formulat după cum urmează: "Nici o idee despre cum sa devii celebru? Ucide-l pe liderul BNP, vei fi un erou."
Barnes a spus că ameninţarea nu pot fi tratată cu îngăduinţă. "Acest om are legături cu bande înarmate din Londra şi apelul lui este o ameninţare serioasă" - a spus Barnes. "Declaraţiile domnului Ansah sunt o provocare clară la acte grave de violenţă împotriva domnului Griffin. Imaginaţi-vă situaţia inversă, în care domnul Griffin, l-ar ameninţa în acest fel pe domnul Ansah . Ar fi arestat în câteva minute, dar se pare ca rapperul negru este protejat într-un fel"- a adăugat el. sursa autonom.pl

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”