Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 8 mai 2010

Manifestaţie a tineretului studenţesc naţionalist în Italia

Roma, 07 mai, 2010. Piaţa Republicii a devenit neîncapătoare pentru cei 3.000 de participanţi la manifestaţia Blocului Studenţesc desfăşurată sub deviza "Tineretul la putere!".
Studenţi din toată Italia, din Valle d'Aosta la Sardinia, dar şi simpatizanţi ai organizatiei studenţeşti, ai Casa Pound Italia, au petrecut împreună în ritmurile muzicii. Steagurile negreu cu semnul fulgerului încadrat într-un crec alb, baloane, bannere, toate pregătite pentru a face campanie electorala pentru alegerile universitare din 12 şi 13 mai a.c. Manifestaţia a fost deschisă de liderul Blocului Studenţesc, Davide Di Stefano.

Pe benerele colorate, prezente în Piaţă, se pueau citi mesajele: "Asaltăm viitorul", "Stop privatizărilor", "Afară cu baronii din universităţi!", "Mai mult sport în şcoli şi universităţi".

Dupa sursa: bloccostudentesco.org
Sursa foto jos: http://antitodo-madriz.blogspot.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”