Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 6 iulie 2010

Madrid, Spania: grupul Blood and Honour desfiinţat de către instanţă!

15 dintre membrii grupului "Blood & Honour", "Sânge şi Onoare", divizia spaniolă, au fost găsiţi "vinovaţi" şi condamnaţi de instanţă, într-un simulacru de proces ce aminteşte mai degrabă de procesele staliniste, bolşevice, decât de pretinsa democraţie-puterea poporului, deturnată în iudeocraţie-puterea evreilor, prin finanţele lor.

Curtea Provincială din Madrid a dispus ca 15 din 18 membri ai grupului "Sânge şi Onoare" să fie condamnaţi la închisoare între un an şi trei ani şi şase luni, iar grupul să fie dizolvat. Ei au fost găsiţi "vinovaţi", "în baza acuzaţiilor de asociere ilicită şi posesie ilegală de arme de foc", spune instanţa. ("Asociere ilicită", se spune în motivarea sentinţei, dar asociaţia era legal constituită!)

În sentinţa de luni, ieri, cel considerat a fi liderul grupului, Roberto LU, a fost condamnat  la trei ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit "vinovat" de "xenofobie, promovare şi comercializare a armelor ilegale". În cursul audierii, procurorul a susţinut că acesta l-a avut pe Hitler ca idol şi a cerut pentru grupul Blood and Honour Spania dizolvarea, deoarece, "faţă de dreptul de asociere, care este în Constituţie, nu a respectat dreptul la demnitate umană". (sic!)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Chair toti judecatorii au fost jidani?

LorDrEd spunea...

NU, cine spune asta? Erau slugile lor! Slugile banilor evreiesti si tributari influentei pe care o au evreii in toate domeniile vietii social-politice si economice europene, si cu precadere spaniole, prin masonerie!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”