Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 15 decembrie 2010

Ţiganii continuă să se răfuiască violent în oraşele româneşti. Crimă în lumea interlopă din Galați: Chiaburu a fost ucis de fiul lui Grafian


O nouă crimă agită apele în lumea interlopă din Galați. Marcel Nicolau, zis Chiaburu, un țigan cunoscut în mediile interlope din oraș, a fost ucis de un alt țigan, care face parte din neamul lui Grafian. Din cîte se pare, cel care l-a ucis pe Chiaburu este chiar fiul lui Grafian. Crima s-a produs în această seară, în jurul orei 18.00, în incinta Restaurantului Chinezesc de la Potcoava. Martorii povestesc că atît Chiaburu, cît și fiul lui Grafian au dat cu cuțitul chiar sub ochii clienților prezenți în Restaurantul Chinezesc.(foto cu locul asasinatului) Chiaburu s-a ales cu o tăietură urîtă în zona gîtului, făcută cu un ciob de sticlă, din cîte se pare, în timp ce fiul lui Grafian s-a ales cu două degete tăiate și o înțepătură adîncă în picior. Amîndoi au fost transportați la spital, dar Chiaburu a murit înainte de a fi băgat în operație. Fiul lui Grafian este în continuare în stare de șoc, dar se pare că va scăpa cu viață. 
Marcel Nicolau, zis Chiaburu, în vîrstă de 46 de ani, a fost arestat, în 2002, pentru proxenetism, fiind condamnat la 7 ani de închisoare. El ieșise din pușcărie în urmă cu 2-3 ani, iar de atunci nu a mai fost implicat în vreun scandal public. Nu se știe exact de la ce s-au luat cei doi țigani cunoscuți în lumea interlopă din Galați, însă nu puțini sînt cei care susțin că la mijloc ar fi vorba despre sume importante de bani și curve trimise la produs în Spania, Belgia și Italia. 
Vom reveni. sursa: antidotul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”