Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 14 decembrie 2010

Revolta ruşilor din Piaţa Manej (Moscova) prezentată în imagini

Revolta ruşilor din Piaţa Manej, Moscova, după uciderea unui tânăr rus (suporter al echipei  de fotbal Spartak Moscova) de către bandele de etnici proveniţi din Caucaz, prezentată în zeci de imagini. Acum, în Moscova nu mai au loc manifestaţii, dar revolta tinerilor ruşi continuă. Noaptea, grupuri de tineri, sau indivizi singuratici atacă imigrantii proveniţi din Caucaz. Nu este doar o reacţie la uciderea lui Yegor Sidorov. Este o reacţie la asaltul necontrolat al intruşilor "caucazieni" care comit infracţiuni violente împotriva ruşilor. "Este un război de supravieţuire, iar statul rus nu ne protejează. "Autorităţile" ne-au lăsat fără apărare în faţa bandelor criminale provenite din Caucaz. Dar nu vom ceda, suntem gata să ne apărăm patria, neamul, tradiţiile, familiile noastre", a declarat pentru Lupta-NS.info unul dintre tinerii naţionalişti ruşi care a participat la Revolta din Piaţa Manej.























































0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”