Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 30 ianuarie 2011

Hrană pentru suflet şi minte: Prăvălia "Totul pentru România" are produse noi!

V-am anunţat cu mare bucurie despre apariţia unui loc deosebit pentru cei ce caută hrană pentru suflet şi minte: Prăvălia "Totul pentru România". Acum vă anunţăm că prăvălia pentru patrioţi şi-a îmbogăţit numărul de produse cu noi materiale. Locul în care fiecare găseşte acel ceva care să îl înalţe sufleteşte se află pe Strada Popa Tatu, nr.80, sector 1, Bucureşti (îl puteţi contacta telefonic pe proprietar la numărul 0769671117, domnul Andrei Gheorghe). Cumpăraţi pentru voi, pentru prieteni, dar nu îi ocoliţi nici pe duşmanii ideii naţionale. (Click pe imagine pentru a intra în blogul librăriei)
Vrăjmaşului trebuie să-i dea cărţi? Da. Pentru că după ce va citi azi, mâine, poimâine, va începe să se clatine. Şi vrăjmaşul care se clatină va fi învins.
Această hrană sufletească nu se trimite numai o dată. Cuibul are grijă de pui până fac aripi.
Când sufletul lor a crescut în credinţă, atunci plini de recunoştinţă vor veni, te vor căuta şi te vor întreba: ce să fac acum? Îi vei răspunde: „Fă şi tu ce am făcut eu. Hrăneşte şi tu pe alţii, după cum te-am hrănit şi eu pe tine.”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”