Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 25 aprilie 2011

Marş naţionalist la Moscova contra imigraţiei ilegale şi terorismului islamic importat din republicile Caucazului

Sânbătă, 23 aprilie 2011, sute de tineri ruşi au participat la un marş în capitala Rusiei, Moscova, contra imigraţiei ilegale din Caucaz, contra terorismului musulman şi a susţinerii financiare de către Kremlin a republicilor "caucaziene" cu regimuri notorii pentru corupţia şi nepotismul lor. 


În 2010 Federaţia Rusă a finanţat republicile criminogene din Caucaz cu 160 miliarde ruble!

Tinerii au protestat contra atacurilor teroriste la care este supusă Rusia şi în special Moscova, unde a avut loc în ianuarie un atac terorist islamist soldat cu 37 de morţi. "Ne-am săturat să vedem tineri din Caucaz care crează haos pe străzile noastre, în şcolile şi universităţile noastre şi apoi scapă nepedepsiţi," a declarat co-organizatorul marşului intitulat "Stop Hrănirii Caucazului", Alexander Khromov.

Cei peste 500 de participanţi la marş, mulţi dintre ei cu feţele acoperite de bandane pentru a nu fi recunoscuţi de forţele de represiune, au cerut "autorităţilor" să oprească orice ajutor acordat republicilor din nordul Caucazului (cum ar fi Cecenia, Inguşetia, Daghestan si Osetia de Nord) şi să pună capăt invaziei de muncitori ilegali care generează şomaj în rândul muncitorilor ruşi, dar sunt o mână de lucru ieftină pentru parveniţii capitalişti (foarte influenţi în politica rusă).

Acţiunea tinerilor naţionalişti ruşi s-a încheiat la staţia de metrou "Czistyje Prudy" unde organizatorii au depus o coroană de flori în memoria lui Yuri Volkov, care a fost ucis în acest loc cu un an în urmă de către bandiţi din Cecenia.

Evenimentul a durat o oră, zeci de poliţişti au blocat străzile care aveau acces la zona în care se desfăşura marşul, nicio violenţă nu a fost raportată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”