Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 16 iunie 2011

Poliţist timişorean, condamnat în Austria pentru trafic de ecstasy

Un poliţist timişorean a fost condamnat definitiv de autorităţile din Austria, fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Până să fie prins în flagrant alături de alţi complici, agentul Stanca Ioan Lucian a lucrat la secţia 1 de Poliţie din Timişoara. Despre agent existau informaţii că a avut legături strânse cu gruparea condusă de Lucian Torj, trimisă de DIICOT în judecată pentru o serie de infracţiuni cu violenţă. La sfârşitul anului 2008, agentul a fost prins în flagrant de ofiţerii antidrog din Austria, când era în maşină cu patru ţigani. În vehicul au fost descoperite 2.000 de pastile de ecstasy.
În urma procesului, care a durat mai bine de doi ani de zile, Stanca a fost condamnat, iniţial, la patru ani şi jumătate, pentru ca în final pedeapsa să fie de la patru ani de închisoare. Acum, agentul îşi ispăşeşte pedeapsa în inchisoarea din Graz. Cu toate acestea, Stanca este, în continuare, încadrat ca poliţist la IPJ Timiş.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”