Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 23 iulie 2011

Suspectul arestat în legătură cu atentatele din Norvegia fotografiat în ţinută MASONICĂ!

Suspectul atentatului din Norvegia asupra campusului unor tineri se numeşte Anders Behring Breivik şi este prezentat de ziarul britanic Daily Mail într-o ţinută masonică!

Bilanţul atentatului cu bombă comis vineri în centrul capitalei norvegiene şi al atacului armat din apropiere de Oslo, care a vizat o tabără de tineret, a crescut la cel puţin 91 de morţi.

Bloggerii norvegieni şi scandinavi sapă adând în viaţa criminalului care a creat haos în Oslo şi teroare în întreaga Norvegie, stupefacţie şi oripilare dincolo de graniţele acestei ţări. Astfel, blogul Balder a dezvăluit că atentatorul era un violent activist antirasist, pro-homosexual şi pro-Israel, acelaşi lucru este dezvăluit şi de Nationell.nu, iar presa de sistem din Norvegia este nevoită să recunoască la rândul său că asasinul diabolic este animat de convingeri pro-israeliene duse la extrem.

Se pare că acesta a fost extrem de deranjat de mesajul afişat, cu o zi înainte de atac, de tinerii din tabără. Pe el era scris: "BOICOTT ISRAEL". (VEZI FOTO)
Anders Behring Breivik nu a avut legături cu organizaţiile naţionaliste din Norvegia sau Europa, ci cu EDL (English Defence League), organizaţie anti-musulmană, anti-rasistă, anti-naţionalistă si mai ales pro-Israel. Steagul Israelului find nelipsit de la manifestările sale publice sau private. Modelele lor sunt evrei ca de exemplu: din Germania evreul Henryk Broder, evreul sionist Bernard Henry Levy din Franţa, din Britania Melanie Philips, Bernard Lewis, ca să menţionăm doar câţiva.

Asasinul posta frecvent pe saitul document.no, condus de către evreul Hans Rustad, activist de extremă stânga, anti-musulman, susţinător fanatic al Israelului. Făptuitorul era un admirator al său. Ţinta, tinerii din partidul aflat la guvernământ, nu a fost aleasă la întâmplare. Guvernul norvegian s-a pronunţat că nu va mai achiziţiona arme din Israel şi poate fii favorabilă recunoaşterii unui stat Palestinian....

8 comentarii:

Anonim spunea...

Jidanii lupta mizerabil,nu degeaba se spune ca i-a facut Hitler sapun de rufe,vor sa puna botnita planetei si noi crestinii sa fim slugile lor,chiar dintre ei au recunoscut ca holocaustul este o facatura ordinara,dar au vandut-o pe miliarde de dolari la prosti,acum isi instiga la atentate teroriste fiintele umanoide pe care le-au crescut cu filme concepute la hollywood si cu orchestre cu muzica satanista,unde vom ajunge daca ii vom lasa sa-si faca mendrele?

Anonim spunea...

Mafia extorcatorilor holocaustologi a renuntat demulta vreme la minciuna cu "evrei facuti sapun"....Era prea gogonata.

Anonim spunea...

MINCIUNI...MINCIUNI MINCIUNI...Mintiti domnilor si dezinformati cu stiinta. Omul (daca poate fi numit om ) se autodeclara NATIONALIST, crestin, si de dreapta. Adica de-al vostru domnilor cumva. Insa intr-adevar nu este antisemit, si este si tolerant in privinta homosexulailor. Actiunile lui sint conduse de ideologie "contra-jihadista". Este impotriva multiculturalismului, impotriva "marxistilor", in viziunea lui, toti ce ce sustin diversitatea culturala. Daca voi nu observati similaritatile intre voi si el aveti probleme cu perceptia realitatii.

SoldatulDac88 spunea...

Domnule @Anonim,
Nu e nicio minciuna. Degeaba repeta televiziunile si mass-media sistemului, papagaliceste, ca este un individ "de extrema dreapta", "fundamentalist crestin", "antimulticulturalist" sau chiar "neonazist".... Adevarul e clar si concludent. El era un fost membru al partidului laburist (DE STANGA!), era membru al FRANCMASONERIEI (lucru confirmat de loja din care facea parte, cu mentiunea lorca avea doar gradul 3 din 10 pe scara "iluminarii"), avea mesaje pro-homosexualitate pe diverse forumuri, culmea, multe din ele conduse de catre evrei extrem-pro-sionisti. El insusi ea un fanatic filoevreu si sustinator al israelului. Pe toate forumurile se pot gasi mesajele lui pro-Israel. Se declara crestin. Cat de crestin era? Deloc. Toate faptele lui dovedesc ca nu era crestin. Nu poti fii si mason si crestin. Nu poti fii sii cu Dumnezeu si cu mamona... Iar in occident toate confesiunile protestante sunt sucursale ale intereselor israeliene. Ei il identifica pe mesia cu statul Israel! Deci sunt rataciti rau de tot.

Se declara nationalist. Si eu pot sa ma declar budist. Dar sunt? El era un simpatizant al organizatiilor pseudonationaliste care sunt DOAR anti-islamiste si ... pro-israeliene. Gen EDL din Anglia, partidul lui Wilders din Olanda, Vlaams Belang din Belgia s.a. NU FACEA PARTE DIN NICIO GRUPARE NATIONALISTA NORVEGIANA. NU ESTE DELOC CIUDAT???

Da, era anti-islamist. Asta era singurul lucru care "ne lega". Cu toate astea noi nu iesim cu automatele pe strada sa radem niste mahomedani si nu le punem bombe alor nostri si nimanui altcuiva, desi ne displac profund islamistii.

Obsesia lui pro-Israel si convingerile anti-islamice, precum si scoala facuta in masonerie l-au impins la acest oribil masacru.

Anonim spunea...

Adevaratul scop al misiunii lui se va vedea peste ceva timp.O lozinca gen nu provoaca atita violenta.Jidanii lui l-au "teleghidat" catre o misiune clara...vom vedea ce urmaresc asa cum ne-am prins cu timpul si de smecheria cu 11 sept,Ben Laden,Al Qaeda etc etc...

Anonim spunea...

Clipul postat de Anders Behring Breivik pe youtube inainte de atac. http://www.youtube.com/watch?v=rAwp2FnRmsE&skipcontrinter=1

Centrul pentru Combaterea Anti-Românismului spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=qmNAh3jz4eA

Anonim spunea...

Avem in pregatire un material mult mai amplu si mai complet despre ideatica lui B.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”