Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 18 august 2011

Basarabia: Ion Creangă, cu svastica pe piept

La Bălţi, în Basarabia, rusofoni comunişti şi anti-români au desenat o svastică pe bustul lui Ion Creangă, iar pe soclu au scris cuvinte obscene.

Poliţiştii din Bălţi, "Republica Moldova", susţin că nu au fost sesizaţi în legătură cu mâzgălelile lăsate pe bustul lui Ion Creangă. Şi după cum ştim că este orientată poliţia din Bălţi, nu credem că se va osteni să găsească autorii acestui act lipsit de orice urmă de cultură şi civilizaţie. Chiar dacă svastica este un străvechi simbol românesc, ea nu se aşează oriunde şi oricum. Iar cuvintele scrise pe soclu, mai bine le adresaţi direct mamelor voastre, nu e nevoie de intermediari, comunişti mizerabili!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”