Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 16 august 2011

Mesaj dur al lui Cheloo despre politicieni: "Toţi sunt nişte fomişti, vânzători de ţară"

Cătălin Ştefan Ion, alias Cheloo, liderul trupei Paraziţii, foloseşte miştoul de cartier în melodiile sale, pentru a trage semnale de alarmă în societatea noastră, iar singura scăpare pe care o vede din actuala stare de lucruri este activarea naţionalismului.

"Politica are rol de măscărici. Nu suntem pe lungimea de undă a partidelor de azi. Toţi sunt nişte fomişti vânzători de ţară, lacheii capitalismului interna­ţional. Nu ne interesează deloc globalizarea şi nu credem în ea. Dacă oamenii vor condamna în continuare naţionalismul, vom ajunge sclavi pe plantaţie".

Cu câteva luni în urmă, Cheloo a apărut pe primele pagini ale ziarelor din cauza unui videoclip, în care purta un tricou cu mesajul "White and Proud 14“ (Alb şi Mândru 14), considerat de Alianţa Civică a Romilor din România un "mesaj naţionalist extrem, ce a fost conceput şi promovat de către o organizaţie nazistă din SUA, The Order“.

Referitor la acest episod, el a declarat pentru revistavip.net: "Eu nu am prieteni ţigani şi nimeni nu mă poate obliga să am, aşa cum nimeni nu mă poate obliga să cred lucruri pe care nu le cred. Termenul de rom este o jignire pentru poporul român şi am simţit pe pielea mea "greşeala“ făcută cu bună ştiinţă", a mai declarat Cheloo.

Iar dacă ar fi să schimbe vreodată imnul ţarii, l-ar înlocui cu ceva de genul: "Învaţă să munceşti şi să te respecţi, că-ţi crap capu’, încetează să-ţi furi ţara, că te tai ca pe porc... pot să continui. Răul este deja făcut. Întrebarea este cum cîşti­­găm totuşi lupta cu defectele noastre?"

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mesaj-dur-al-lui-cheloo-daca-vom-condamna-in-continuare-nationalismul-vom-ajunge-sclavi-pe-plantatie-350153.html

1 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

14\88
14\88
14\88
14\88
14\88
!!!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”