Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 16 august 2011

Timişoara a obţinut 13 locuri pe podium la cel mai important concurs de înot masters din Ungaria

O echipă a Clubului de Înot MASTERS Timişoara a obţinut 13 locuri pe podium la cel mai important concurs de înot masters din Ungaria, care a avut loc la Gyula. La competiţie au participat 400 de înotători de la 35 de cluburi din patru ţări: România, Serbia, Slovacia şi Ungaria. Cei mai vârstnici participanţi au 84 de ani, la femei, şi 91 de ani, la bărbaţi.

Mişcarea de înot masters implică adulţi care practică acest sport ca amatori, participarea în sine fiind mai importantă decât rezultatele. În Ungaria, mişcarea are deja tradiţie, existând 25 de cluburi şi circa 1600 de practicanţi. Echipa Clubului de Înot MASTERS Timişoara a fost formată din nouă înotători, cu vârste cuprinse între 28 şi 51 de ani. În total, Clubul de Înot MASTERS Timişoara a obţinut 12 de locuri pe podium la probele individuale şi unul la probele pe echipe.


Din echipa clubului, cel mai premiat sportiv a fost Marcel Răsădean, care, pe parcursul concursului, a participat la şase probe individuale, obţinând şase locuri pe podium.

Mişcarea de înot masters a fost demarată în România pentru prima dată la Timişoara, în prezent fiind practicată în mod organizat şi în Arad, Braşov, Cluj şi Reşiţa. Practicarea înotului în cadrul Clubului de Înot MASTERS Timişoara se face la bazinul din Zona Circumvalaţiunii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”