Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 19 august 2011

Razie la clanul Cârpaci

O minoră fugită de acasă, un tânăr condamnat pentru vătămare corporală și două persoane acuzate de deținere ilegală de arme – aceasta este “recolta” descinderii trupelor speciale ale Poliției într-un imobil aparținând clanului Cârpaci.

Trupele speciale de intervenţie ale IPJ Timiş au descins, vineri, la un imobil de pe strada Narciselor, în care locuiesc membri ai familii Cârpaci. Poliţiştii aveau informaţii că unii dintre aceștia, printre care Ioan C., 60 de ani, apatrid, şi Gabriel H., 38 de ani, cu domiciliul în Germania, deţin ilegal mai multe arme. Ambii au antecedente penale, de la tulburarea liniştii publice sau de posesie, până la loviri şi alte vătămări corporale. „A fost găsit un pistol de calibrul 5,6 mm, modificat, precum şi 29 de cartuşe”, a declarat Andreea Cinteză, ofiţerul de presă al Poliţiei Timiş.
Potrivit poliţiştilor, ţiganul care locuia în Germania nu avea permis de port-armă şi nici nu a putut prezenta acte de provenienţă. Cei doi ţigani au fost duşi la audieri la IPJ Timiş, fiind acuzaţi de deţinere fără drept a unei arme letale şi încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. Alte cinci persoane au fost duse la audieri. Printre acestea se numără o minoră de 16 ani, din Arad, dată în urmărire națională, după ce a fugit de acasă, dar și Melu C., 22 de ani,pe numele căruia există o condamnare de patru ani și zece luni, pentru vătămare corporală şi distrugere.

2 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

trebuia sa i se intoarca arma impotriva si era mancat fara discutie..(tiganu)

Anti Masonerie spunea...

trebuiau politistii sa-i impuste cu in cap cu 29 de cartuse gasite in casa!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”