Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 5 septembrie 2011

Naţionaliştii autonomi contra simbolurilor iredentist-şovine.

Sursa: nat88.org

Zilele trecute ne-am întâlnit cu o situaţie oarecum surprinzătoare. O maşină înmatriculată în Ungaria aparţinând unei firme din România, cu sediul în Timişoara, era suportul ambulant al unor simboluri iredentist-şovine maghiare. Situaţia era surprinzătoare, deoarece, până acum Timişoara a fost ferită de astfel de mesaje, cu atât mai puţin promovate de o firmă din oraş şi chiar în modul cel mai ostentativ şi provocator
Înainte de obturarea mesajelor iredentist-şovine
Astfel, pe maşina firmei Euro Foraj SRL, în stânga şi în dreapta siglei firmei (deci nu există scuza că maşina ar fi fost cumpărată cu aceste autocolante din Ungaria) erau aplicate două autocolante reprezentând "Ungaria Mare", cu Transilvania încorporată în această hartă. Oare cât de nesimţit poate fii proprietarul firmei care îşi asigură veniturile financiare cu ajutorul românilor din zonă dar le arată nonşalant că dorinţa lui este ca aceştia să trăiască sub ocupaţia unui regim unguresc, să îşi piardă libertatea, eventual să redevină şerbi?! Înarmaţi cu sprayuri cu vopsea, doi naţionalişti autonomi au redecorat locul în care erau amplasate simbolurile respective. Vedeţi aici şi imaginile.
După intervenţia activiştilor autonomi

Sigla firmei aflată pe maşina care răspândeşte mesaje anti-româneşti

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”