Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 11 octombrie 2011

Pamântul românesc înstrăinat. În judeţul Timiş, 50% din pământul ţării este în posesia străinilor, majoritatea italieni.

Fără sprijin de la stat, fermierii români au început să vândă masiv terenul agricol pe care îl deţin. Aşa am ajuns să înstrăinăm un milion de hectare din pământul fertil al României. Occidentul nu vinde nimic şi asta pentru că este o problemă de securitate naţională. La noi, acest lucru nu preocupă pe nimeni.
Get Adobe Flash player

1 comentarii:

1acolo spunea...

pai daca taranul roman nu este ajutat sa cultive pamantul ... traieste de pe un sezon pe altul... ce castiga pe mere da pe pere ... strainu are bani dar nu are pamant sa cultive de aici trageti voi singuri concluzia

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”