Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 11 noiembrie 2011

După ce a stat un an cu sentinţele-n buzunar, Ciuhandu a reînceput seria demolărilor electorale

Cum se apropie campania electorală, cum primarul Gheorghe Ciuhandu este lovit brusc de demolarea construcţiilor ilegale ale ţiganilor din municipiu. Că totul este făcut cu un calcul electoral precis şi că se aplica metoda de la ultimele alegeri locale o dovedeşte şi ultima acţiune de aigurare, desigur, a legalităţii în oraş. 

Executorii Primărie Timişoara au trecut la demolarea unui turn construit ilegal la imobilul cu numărul 5 de pe bulevardul Mihai Viteazu. Conform comunicatului municipalităţii, sentinţa definitivă şi irevocabilă de demolare a fost dată încă din 31 iulie 2010, dar s-a intervenit de abia ieri pentru punerea în aplicare.
“Proprietarii clădirii au demolat singuri o parte din construcţia ridicată ilegal, însă, în ciuda demersurilor instituţiei noastre, nu au finalizat lucrările de demolare”, a explicat primarul Ciuhandu în comunicatul pe care-l semnează. Un alt caz în care s-a intervenit a fost cel al unui imobil de pe strada Prislop nr.7, unde încă din 17 februarie 2010 exista sentinţă irevocabilă de îndepărtare a grilajelor montate ilegal. De abia ieri s-a trecut la punerea în aplicare a hotărârii instanţei.

2 comentarii:

EliSS spunea...

Se poate spune chiar mai mult. Prin faptul ca nu a pus in aplicare acele hotarari judecatoresti, timp de peste un an de zile a PROTEJAT proprietarii constructiilor ridicate ilegal.

AltAutonom spunea...

Pai normal ca i-a protejat, dar stii cum este acuma se apropie alegerile si imaginea "domnului" cIUHANDU este destul de shifonata dupa 1 decembrie 2009 si desigur dupa alte sute de faze de spanac pe care le-a facut, iar acuma incearca sa arunce praf in ochi poate poate il mai voteaza lumea, si poate poate mai gaseste fraieri sa il sustina intr-un nou mandat....

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”