Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 4 martie 2012

Deși pretind să li se respecte peste tot în lume „drepturile religioase și comunitare”, evreii cer constant cenzurarea religiei creștine pe motiv că ar avea pasaje antisemite: a venit rândul Islandei

Citiți și Cenzura slujbelor ortodoxe epurate de textele "antisemite"

Actualizare: Páll Magnusson, directorul Radioului Național Islandez, a refuzat să răspundă pozitiv pretențiilor evreilor de cenzurare a Imnurilor scrise de Hallgrímur Pétursson cu 350 de ani în urmă.

Rabinul Abraham Cooper, „decan asociat” la Centrul Simon Wiesenthal din Los Angeles, a expediat o scrisoare adresată directorului Radioului Național Islandez (Icelandic National Broadcasting Service), pretinzând ca acesta să oprească imediat radiodifuzarea „Imnurilor Patimilor” scrise de Hallgrímur Pétursson (1614-1674), aşa cum au fost difuzate acestea, de Paşti, vreme de zeci de ani.

În scrisoare, care este publicată pe site-ul lui Vilhjálmur Örn Vilhjálmsson (arheolog evreu), Cooper pretinde că ar fi îngrozit de tonul anti-semit care s-ar afla în respectivele imnuri religioase creștine.

Rabinul Abraham Cooper a inclus în scrisoare „exemple” din textul „Imnurilor Patimilor”, pe care le folosește pentru a-și susține pretențiile de cenzurare a acestora.

Páll Magnusson, directorul  Icelandic National Broadcasting Service nu a putut fi contactat pentru comentarii.

Vă reamintim că Patriarhia Română a dat deja curs unei cereri similare din partea cercurilor internaționale evreiești, cenzurând 13 strofe din „Prohodul Domnului”.
De câțiva ani de zile, nu există un post al Paștelui creștin în care evreii să nu încerce tulburarea creștinilor. Vezi câteva exemple recente: O nouă descoperire arheologică ar putea zgudui din temelii creștinismul: ”Iisus n-a înviat”, Evanghelia lui Barabas - manuscrisul care poate zgudui din temelii lumea crestina

7 comentarii:

Daniel Maricescu spunea...

Au un tupeu nesimtit jidovii... Daca ar fi sa cenzuram pasajele anticrestine si xenofobe din Tora si Talmud, nu ar ramane mai nimic din ele.

Anonim spunea...

LOL, cum ramane cu lupta anti-terorista,cu interzicerea islamului in Olanda,cu monitorizarea Moscheelor in New York,si cu arderea coranului,care instiga la atacuri teroriste kamikaze?

Anonim spunea...

daca dau navala 1 miliard de musulmani in Europa,care are abia 600 milioane de cetateni,iti dai seama ca nu israelul e problema,un stat mic care tine piept la 1 milion de musulmani teroristi ,xenofobi si extremisti

AutonomNS spunea...

@„British...”, și unii și ceilalți constituie o problemă și un pericol la adresa europenilor. Cultura lor semită este opusă modului de viașă și culturii europene. Și unii și ceilalți sunt niște dezaxați. Dacă tu crezi că micul David ține pieptul teroriștilor arabi musuklmani...mă faci să râd în hohote. Nu are exista un om mai naiv ca tine. Israelul ar fi spulberat fără ajutorul slugilor din Occident. Pentru a scăpa de presiunea arabă au presat statele europene și USA să deschidă porțile imigrației musulmane. Cert, trebuie luptat și contra evreilor și contra arabilor.

Darius spunea...

Evreii și arabii sunt intruși și colaborează pentru distrugerea autohtonilor. Vezi clipul ăsta. Spune multe...

PrintulTrac spunea...

Evreii, paraziti ce au reusit sa distruga din interior marile civilizatii ale istoriei.Europa ar trebui sa ramana unita dar deja este prea tarziu... pacat

Dapyx spunea...

Dacă am spune că e prea târziu și că nu mai e nimic de făcut, am fi defetiști și am ajunge capitularzi. Europa poate fi și trebuie salvată. Marșul titanilor trebuie să continue. Fără noi nu există civilizație și nici măcar umanitate.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”