Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 10 aprilie 2012

Fostul prefect Ovidiu Drăgănescu candidează la Primăria Timişoara sub sloganul „Să facem ordine pe Loga!” Le este teamă contracandidaţilor săi?

Lupta pentru funcţia de primar al Timişoarei se încinge după ce fostul prefect de Timiş, Ovidiu Drăgănescu şi-a anunţat candidatura. Drăgănescu candidează ca independent.

Fostul prefect Ovidiu Drăgănescu şi-a anunţat candidatura la Primăria Timişoara, fiind al treilea candidat mai notoriu, după Nicolae Robu şi Gheorghe Ciuhandu. După mai bine de doi ani de stat pe tuşă, Drăgănescu revine în viaţa publică printr-un anunţ cel puţin surprinzător.

Fostul prefect de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, este foarte hotărât să candideze la Primăria Timişoara pentru a-i lua locul actualului primar, Gheorghe Ciuhandu. „Sunt hotărât să candidez. Eu nu mă uit la cine sunt candidaţii. Mă uit la programele lor şi cel puţin 10-15 probleme ale oraşului nu sunt atinse", a spus Drăgănescu. Acesta vrea să câştige alegerile prin promisiuni legate de rezolvarea problemelor de mediu, de patrimoniu şi de infrastructură.
„Nu pot accepta ca timişorean să văd că oraşul florilor este cel mai poluat şi mai zgomotos oraş din România. Toate problemele pe care le-am atins ca prefect vor fi în programul meu", a mai spus fostul prefect. În perioada în care a fost reprezentant al Guvernului în teritoriu, Drăgănescu s-a făcut remarcat prin lupta împotriva mafiei imobiliare ţigăneşti. De altfel, la una din acţiuni, Drăgănescu chiar a fost ameninţat de un grup de ţigani.
Mafia de pe Loga

Drăgănescu intră în luptă ca independent, dar cu toate acestea nu îşi face probleme pentru costurile campaniei. „De multe ori fondurile sunt pentru partid, pentru diferite activităţi. Ca independent pot fi mult mai econom", a spus Drăgănescu, care s-a gândit şi la un slogan de campanie: „Să facem ordine pe Loga".

Ovidiu Drăgănescu nu a precizat, însă, dacă ordinea se referă la casele ţigăneşti de pe strada Loga sau la ordinea din Primăria Timişoara, care are sediul pe strada Loga. În lupta aprigă pentru scaunul de primar, Drăgănescu are şi un dezavantaj. Popularitatea sa a scăzut în ultima perioadă, de când a ieşit din viaţa publică. Fostul prefect consideră asta un avantaj. „Viaţa politică din ultimii ani a arătat tot mai rău. Poate fi un avantaj faptul că am stat departe de tot ce a însemnat viaţa politică", a mai spus Drăgănescu, care este convins că va dezmorţi campania electorală. Drăgănescu este fost membru de seamă al PNL. Candidatul liberal, Nicolae Robu, nu se teme însă că Drăgănescu îi va lua din electorat. „Sper să mă situez în final pe primul loc. Sondajele au arătat că eu şi domnul Ciuhandu conducem detaşat în comparaţie cu ceilalţi contracandidaţi", a spus Nicolae Robu.

„Nu pot accepta ca timişorean să văd că oraşul florilor este cel mai poluat şi mai zgomotos oraş din România", Ovidiu Drăgănescu, candidat

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”