Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 15 aprilie 2012

Nations of Islam: “Iisus a fost negru și musulman!”, iar „Omul negru este protejatul lui Dumnezeu, în timp ce omul alb îl trage în ispită fiind unealta diavolului”

Nations of Islam, o controversată grupare islamistă din SUA, prin vocea reprezentatului său Louis Farrakhan a făcut o declaraţie de-a dreptul şocantă, cu ocazia aniversării a 82 de ani de la apariţia organizaţiei.

“De ce sunt evreii șocați? Pentru că nu sunt învățați să accepte că şi o persoană de culoare poate să fie înţeleaptă. Iisus a fost un bărbat de culoare care a spus: Nu voia mea, ci voia Ta!” susţine Louis Farrakhan.

Este de-a dreptul şocantă această ipoteză emisă de reprezentantul mişcării islamiste. “Iisus nu a fost ortodox, el a fost musulman!“, a declarat Louis Farrakhan într-un interviu acordat unei publicaţii din SUA.

Islamistului Louis Farrakhan a mai susţinut că împerecherea omului negru cu cel alb este un sacrigeliu. Omul negru este protejatul lui Dumnezeu, în timp ce omul alb îl trage în ispită fiind unealta diavolului.

Pornind de la aceste idei Nations of Islam susţine că într-o perioadă relativ scurtă, preşedintele american Barak Obama va fi asasinat de către un musulman pentru a masca o mai mare conspiraţie.

“L-au numit pe preşedintele Barack Obama un rasist, un antisemit, un socialist, un comunist, un străin şi câteodată l-au numit chiar şi un terorist. Obama i-a supărat cu adevărat. Republicanii caută o persoană albă. Oricine. Oricine. Ei vor ca un musulman să îl omoare pe preşedintele Obama, care să fie folosit pentru a masca o conspiraţie mai mare”, crede Louis Farrakhan.

Liderul islamist pune și o întrebare retorică: "Credeţi că (aceste forțe) sunt atât de rele încât să comploteze asasinarea fratelui nostru chiar în timp ce vorbim?".

2 comentarii:

Anonim spunea...

imi bag *** si in mulsulmani si in jidani. Maimutele astea cred ca vor manipula tot pamantul, insa ei atrag toata ura popoarelor albe asupra lor

Anonim spunea...

Mizerile acestea ar trebui exterminate pana la ultimul.
Jeguri inferioare.
SIEG HEIL

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”