Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 29 mai 2012

Jurnalist rus, agresat violent, după ce a afirmat că Mahomed a fost "un om de afaceri" cu "probleme de natură sexuală"

Politician italian: "Profetul Mahomed era pedofil"

Un jurnalist rus a fost atacat cu un cuțit de un agresor neidentificat, după ce declarat la un post de radio că „profetul” Mohamed a fost un ”om de afaceri" cu "probleme de natură sexuală”, informează Russia Today.

Serghei Aslanian, în vârstă de 46 de ani, a fost atacat chiar în fața blocului său. A fost spitalizat imediat, conștient și în afara oricărui pericol.

Victima a explicat că agresorul a urlat înainte de a se năspusti asupra lui ”Ești dușmanul lui Allah!” Din acest motiv autoritățile au legat incidentul de afirmațiile făcute de jurnalist la postul de radio Maiak.

În timpul unei emisiuni în care se discutau probleme religioase, Aslanian a declarat că ”profetul Mohamed nu a fost un personaj religios”, ci un ”om de afaceri care după ce a obținut un sprijin considerabil și-a alcătuit un plan pentru a ajunge cât mai sus.”

De asemena, a mai spus Aslanian, Mahomed ar fi rescris Biblia pentru ca oamenii să nu-l considere un vânzător, ci un om politic.

Jurnalistul a lansat câteva opinii și cu privire la problemele de natură sexuală ale lui Mahomed.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”