Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 25 septembrie 2012

Suporterii Stelei l-au elogiat pe Eugen Grigore, românul care și-a răzbunat familia ucisă de țigani


Ieri, la meciul dintre Steaua și Rapid, desfășurat pe Arena Națională, suporterii Stelei și-au manifestat admirația pentru un român care și-a răzbunat famialia ucisă de țigani. Suporterii au desfășurat un bener pe care scria „RESPECT EUGEN GRIGORE”.

Cine a fost Eugen Grigore și care este povestea ce i-a făcut pe suporteri să îl respecte? 



“Povestea lui a început în anii ’70 când, şofer fiind la o autobază de lângă Iaşi, omul a venit acasă şi i-a găsit pe toţi ai lui fără suflare. Nevasta şi cei trei copii zăceau morţi, iar casa era răvăşită şi incendiată. Bărbatul şi-a pierdut minţile şi, după câteva zile, când a aflat că autorii crimei şi ai jafului sunt nişte ţigani dintr-o şatră din apropiere, a luat camionul de la serviciu, l-a încărcat cu benzină şi a pornit hotărât într-acolo”, povestește Traian Tandin, fost ofițer criminalist, omul care i-a studiat dosarul și i-a publicat povestea într-o carte.

Eugen Grigore a intrat cu camionul în șatra care îi adăpostea pe asasinii odioși. 24 dintre țigani au murit în acțiunea de pedeapsă a lui Eugen Grigore. A fost condamnat pe viață. După Revoluție pedeapsa i-a fost comutată la 28 de ani de închisoare și a fost eliberat din închisoare în ianuarie 2001.

4 comentarii:

Anonim spunea...

RESPECT si de la Galati!!!! BRAVO LUI.

Sorin spunea...

Ahahahahahhahaha!! Ce prosti sunt jandarmii. Cei mai prosti de pe tot globul. :)))))))))))

"Cine e Eugen Grigore?", l-au întrebat jandarmii pe MM. "Mă interesez imediat şi vă zic". El a revenit cu o explicaţie: "Am vorbit cu suporterii noştri. Eugen Grigore a fost un lider al galeriei, care e plecat în străinătate acum, şi a făcut foarte multe pentru grupurile de fani, de aceea vor să-i mulţumească astfel, afişîndu-i numele în peluză în timpul unui derby". Mesajul a primit astfel OK-ul pentru a fi expus.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-mm-a-garantat-bannerul-rasist-stelistii-l-au-omagiat-la-derby-pe-un-criminal-care-a-ucis-24-de-tigani-362265.html

Lupta NS spunea...

@Anonim, comentariul nu poate fi publicat. Lupta NS nu acceptă înjurăturile pe pagina sa.

Anonim spunea...

RESPECT!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”