Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 11 noiembrie 2012

DEMENȚĂ: Un deputat evreu din Rusia, Franţ Abramovici Klinţevici, vrea să cumpere casa natală a lui Adolf Hitler și să o dărâme!

Evreii continuă să se lupte cu morții noștri. După ce au profanat mormântul părinților lui Adolf Hitler cu ajutorul politicienilor lachei, acum vor să distrugă și casa în care s-a născut unul dintre cei mai importanți oameni politici ai secolului XX. Totul se înscrie în filozofia bolnavă enunțată deschis de evreul marxist Noel Ignatiev: „Nu există nicio îndoială: intenționăm să ponegrim bărbații albi morți, și pe cei vii, și pe femei, până când construcția socială cunoscută sub numele de “rasa albă” este distrusă – nu demolată, ci distrusă.”

Casa lui Adolf Hitler ar putea fi dărâmată, după ce un deputat rus de origine evreiască şi-a exprimat intenţia de a o cumpăra, doar pentru a o face dispărută.

Un deputat rus din partidul de guvernământ Rusia Unită, Franț Abramovici Klințevici (foto), de origine evreiască, vrea să cumpere clădirea în care s-a născut Adolf Hitler, din Austria, pentru a o dărâma, a declarat purtătorul său de cuvânt, Viktoria Suhova. ”Franţ Klinţevici doreşte să cumpere acest imobil pentru a-l distruge şi speră să strângă suma necesară în acest scop, aproape două milioane de euro”, a explicat Viktoria Suhova, citat de AFP. 

Este vorba despre o clădire mică la Braunau am Inn, la 60 km nord de Salzburg, unde Adolf Hitler s-a născut pe 20 aprilie 1889 şi unde şi-a petrecut primii trei ani din viaţă. 

Un deputat comunist, Vadim Soloviev, a susţinut acest proiect. „Tot ceea ce este legat de amintirea fascismului trebuie să dispară de pe faţa Pământului. Nimeni nu trebuie să ştie că acel loc a existat”, a afirmat Vadim Soloviev, citat de cotidianul “Izvestia”, dând asigurări că doreşte să participe la cumpărarea clădirii împreună cu alţi colegi ai săi de partid. 

Clădirea a găzduit succesiv o bibliotecă, o şcoală, o bancă şi un centru pentru persoane cu handicap. Primarul din Braunau, Johannes Waidbacher, a propus recent crearea unor locuinţe, ceea ce a declanşat o dezbatere aprinsă în Austria. Presa anti-germană și filo-semită, alături de extremiștii de stânga vor să transforme casa într-un muzeu al farsei sinistre cunoscută publicului sub numele de „Holocaust”.

Paula Hitler: "Numele lui Adolf Hitler va fii întotdeauna o lumină în întuneric"

1 comentarii:

PrintulTrac spunea...

"Muzeul holocaustului" ar trebui facut intr-un fost complex de prelucrare a deseurilor menajere asta ar fi simbolic pentru valoarea poporului iudeu ... Lagarele nu erau criminale , doar prelucrau deseurile biosociale!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”