Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 29 iulie 2013

Prof. Kai Murros:"STIL/ATITUDINE/REVOLUŢIE - SCRISOARE CĂTRE UN PRIETEN"

    Întrebarea fundamentală pe care ne-o punem noi, naţional-socialiştii, în ziua de azi, este cum să ne cucerim societatea psihologic. Cum să ne ridicăm din periferia politică şi intelectuală şi cum să facem mişcarea noastra să iasă din obscuritate şi să forţăm publicul larg să accepte viziunea noastră a viitorului ca singură alternativă posibilă. În primul rând trebuie să ne îndreptăm atenţia şi să perfecţionăm conceptul de naţionalism pan-european.Trebuie să fim artişti conceptuali, designeri vestimentari şi copywriteri, nu doar intelectuali plictisitori şi teoreticieni inofensivi. Dacă e suficient de bun conceptul nostru încat să pună în umbră adversarii, vom începe să dominăm în gândirea oamenilor.

    Înşfăcarea hegemoniei în societate necesită ca naţionaliştii să înţeleagă că trebuie să devină o elită socială şi trebuie să ducă o politică a puterii şi voinţei. Astăzi naţionaliştii nu au nimic, dar dacă au măcar atitudinea corespunzătoare, atunci au o şansă, fiindcă ceea ce face dintr-o elită o elită este exact atitudinea. Străinii îi recunosc foarte uşor pe ce-i ce dau impresia că deţin controlul. Oamenii îi dispreţuiesc pe cei ce par disperaţi şi preferă să-i urmeze pe cei îndrăzneţi şi aroganţi.


    Naţionaliştii trebuie să vorbească fără oprire despre putere şi obţinerea ei. Naţionaliştii trebuie să clarifice că mişcarea este absolut pentru putere, putere de dragul puterii, o conspiraţie cinică de a obţine  putere. Trebuie să-i facă pe toţi să înţeleagă că într-o zi vor avea puterea absolută! Această atitudine este importantă căci, în ochiul duşmanului şi al publicului, te face să pari puternic şi periculos chiar şi atunci când încă nu eşti. Femeile, de exemplu, iubesc bărbaţii determinaţi, care dau impresia că au planuri măreţe pentru viitor. Puterea este sexy, naţionaliştii trebuie s-o facă fetişul lor.

    Naţionaliştii trebuie să evidenţieze mereu că ei ştiu mai mult decât străinii, căci pană la urmă ei ştiu cum şi de ce se va sfărâma civilizaţia vestică, deschizând astfel oportunitatea de preluare a frâielor de către naţionalişti. Oamenii sunt des intrigaţi de grupuri/societăţi/culturi/secte care par să aibă informaţie ascunsă altora. Odată ce există cunoştiinţe agreabile ce pot fi obţinute prin alăturarea la elita naţionalistă, oamenilor le va fi irezistibilă alăturarea. Cu cât este mai greu este să te alături, cu atât este mai irezistibil. Odată primit în grup, poţi să simţi o superioritate faţă de străini.

    Cum naţionaliştii încă nu au banii sau mijloacele necesare emiterii audiovizuale eficiente a mesajului lor, cea mai importantă platformă de răspandire a mesajului sunt naţionaliştii însăşi. Prin urmare, aspectul lor este esenţial ca importanţă. Naţionaliştii trebuie să creeze un stil care să reflecte putere, tărie, pericol şi inteligenţă. Stilul lor ar trebui să fie uşor de recunoscut, pentru ca atunci când sunt în oraş, să-şi facă simţită prezenţa imediat. Fiecare ar trebui să fie un afiş ambulant de propagandă a mişcării. Când există o adunare naţionalistă, acest lucru ar trebui să dea un sentiment, de-adreptul, de ocupaţie. Studiile arată că efectele uniformei şi asupra purtătorului dar şi a privitorului, sunt dramatice. Odată ce naţionaliştii transpiră sex, moarte şi pericol, mai mulţi vor vrea să se alăture. Lupta pentru ai tăi este sexy, e un lucru extrem de atavic, iar a arăta bine în timp ce duci această luptă e şi mai sexy.

    Acum, cum ar trebui să arate un tanăr cadru al revoluţiei naţionaliste? Din păcate nu sunt un creator de modă, însă m-am jucat cu nişte idei în ultimul timp. În primul rând îmi place deosebit de mult stilul Mod, iar culorile ar trebui să fie in spectrul lui negru şi gri închis. Încălţămintea ar trebui să includă  cizme înşiretate până la genunchi. Nişte mormoni răzvrătiţi. Deasemenea, o geantă cu carţi: Juenger, Evola, Nietsche, Thiriart, Niekitsch etc şi poate un box sau altă armă albă urbană eficientă. Mesajul ar fi: "Pot avea o discuţie inteligentă cu tine sau îţi pot sparge dinţii". O combinaţie câştigătoare de inteligenţă şi violenţă.

    Uniforma de conflict de stradă a naţionalistului ar trebui, negreşit, să includă o geacă neagră de motociclist, din piele. Să se apere de răni la nivelul capului ar trebui să poarte o cască neagră. O cască de motociclist oferă protecţie împotriva oricărui şoc mecanic atât timp cât nu se folosesc arme de foc. Alt avantaj este că acest stil de cască îţi ascunde bine identitatea şi orice expresie facială ce poate trăda slăbiciune individuală. Aceste lucruri îţi dau un avantaj psihologic enorm asupra inamicului.

    Naţionaliştii ar trebui să fie înarmaţi cu bâte de baseball de aluminiu. Deasemenea, am putea adăuga la uniformă şi echipament de protecţie din fotbalul american. Toate aceste lucruri ar avea un aspect practic major, cât şi unul estetic, deci şi psihologic. O alternativă ar fi armura de corp modernă care pe langă că este extrem de eficientă, mai şi arată grozav. Priviti aici: http://www.ioffer.com/146998239

    Trupele de şoc naţionaliste ar trebui să înveţe să îşi poarte armele şi să se mişte într-o manieră uniformă. Ar trebui să mărşăluiască pe acelasi ritm, sunetul marşului însăşi este un factor psihologic. Abilitatea de a te mişca la fel ca o unitate militară adevărată necesită mult antrenament, însă făcută corespunzător denotă disciplină şi putere, iar puterea trebuie să fie fetişul nostru.

    Trebuie să esteticizăm violenţa şi să o condimentăm cu o doză de sex. Dacă reuşim să facem asta, mişcarea va deveni irezistibilă pentru cei ce caută acţiune şi/sau un scop în viaţă. "Portocala mecanică" este exemplul ideal cum chiar şi violenţa iraţională poate fi atrăgătoare minţii umane. Cateodata, va trebui pur si simplu să reproducem asta în viaţa reală şi să înrămăm totul cu ideologie. Biologic vorbind, sexul şi violenţa merg întotdeauna împreună. În natură masculii luptă pentru dreptul de a procrea, apoi îşi apără descendenţii şi teritoriul. Este, mai mult sau mai puţin, situatia în care ne aflăm noi, naţional-socialiştii, azi. Revoluţia albă este un fenomen biologic şi asta o face de neoprit.

    Antrenamentul este foarte important căci dă unităţilor naţionaliste structură de comandă şi coeziune, asta denotă inamicului că nu este de glumit. O unitate de trupe de şoc este cea mai bună publicitate pe care ar putea-o avea mişcarea, fiindcă masele îl urmează pe cel puternic şi încrezător. O revoltă sau o luptă de stradă ar trebui văzută ca un spectacol, o oportunitate de a fi văzut şi admirat de publicul timid. Când mişcarea demonstrează puterea şi disciplina, tinerii se vor îngrămădii la porţile acesteia. Mentalitatea aceasta este în genele lor, trebuie doar activată. Dacă mişcarea poate antrena aceşti noi recruţi cu succes, ei vor deveni adevăraţi soldaţi ai războiului urban.

    Echipamentul de paintball ar fi deasemenea o opţiune bună. Pe lângă antrenamentul de gherilă prin păduri, tinerii naţionalişti ar trebui să se antreneze şi pentru confruntările urbane cu care se vor întâlni, mai mult ca sigur, odată cu colapsul societăţii. Militanţii ar trebui pe lângă funcţionalitate să şi arate bine, ideal fiind să dezvoltăm un model de camuflaj urban personalizat.

    O opţiune ar fi îmbinarea de camuflaj, surplus militar, piele, ţinte, blugi, hanorace şi accesorii de arte marţiale. Cu puţină imaginaţie fiecare ar putea avea look-ul său personalizat. Uitaţi-vă la punkişti, toţi arată atât de unic şi în acelaşi timp diferit unul de celălalt, dar toate astea într-un mod uniformizat şi omnirecognoscibil. Fiecare războinic ar fi ca un personaj de jocuri video customizabil, cel mai eficient mod de a activa interesul tinerilor este să le laşi loc pentru propria lor creativitate şi imaginaţie.

    Cea mai mare greşeală pe care o pot face naţionaliştii e să se antreneze în secret. Antrenamentul trebuie desfăşurat în aria urbană unde poate fi şi el un element publicitar. Odată ce oamenii realizează ce se întamplă, încep să înţeleagă că totul se îndreaptă spre o confruntare violentă iar cei ce se pregătesc pentru ea în mod sistematic sunt văzuţi ca puternici. Având în vedere starea societăţii în ziua de azi, nu e nevoie de prea mult să zdruncini încrederea omului în ea. Trebuie profitat de asta pentru a aduce populaţia de partea noastră, de a o face să accepte viziunea noastră asupra viitorului.

    Naţionaliştii ar trebui să înceapă să se comporte ca o armată adevărată, formată din unităţi, unde fiecare îşi are locul şi rangul. Nu contează cât e unitatea de mică atâta timp cât totul e făcut aşa cum trebuie. Uniforme, structură şi antrenament. Orice ar face naţionaliştii ca şi grup trebuie să aibă întotdeauna o structură, în felul acesta străinii îi iau în serios şi ei se iau pe sine şi mai în serios. Evident, naţionaliştii trebuie să arate şi bine. Crearea unităţilor de luptă paramilitare este în sine o provocare la adresa sistemului şi nu va trece neobservată. Dând impresia de structură, disciplină şi determinare, naţionaliştii vor împrăştia un sentiment de nesiguranţă printre liberali, care vor începe să se întrebe dacă nu cumva se întamplă ceva asupra căruia ei nu au şi nu vor putea avea control. Naţionaliştii nu au arme de foc dar condiţia, atitudinea şi echipamentul lor îi fac oricum un adversar de temut.

    Când vine vorba de stil trebuie să reciclăm elemente deja existente fiindcă acestea sunt foarte disponibile şi cred că uniformele acestea ar da purtătorilor lor vizibilitate şi credibilitate pe străzi. Cumva cred că ar trebui lansată o linie nouă de îmbrăcăminte de stradă pentru naţionalişti. Dacă oamenii noştri arată bine, se vor simţii bine, publicul va vedea asta şi îi va admira pentru asta. Fasciştii ştiau asta bine. Fascismul nu e o ideologie, e un stil şi o stare de spirit, de aceea fascismul va reveni întotdeauna. Dacă solul este fertil, schimbarea poate veni foarte brusc, şi o zonă geografică foarte mică poate deveni epicentrul unei explozii noi de creativitate culturală şi energie, produse de un grup mic de oameni. Imaginaţi-vă cum au lansat Malcom McLaren şi Vivienne Westwood stilul punk prin deschiderea unui magazin vestimentar mic, pe nume SEX. 

Scena e pregătită, e timpul să ne facem intrarea!

(Material extras din revista naţionaliştilor autonomi, Ofensiva NS #5)

Citiţi şi cartea Revoluţia şi aplicarea ei în societatea modernă .pdf , de Kai Murros

7 comentarii:

Adrian spunea...

Un text exceptional. Chiar ar trebi aplicat. Efectul ar fi categoric unul pozitiv.

Anonim spunea...

Un articol cu adevarat foarte bun. Unele chestiuni, citite la prima vedere si insuficient analizate, pot parea fanteziste sau prea futuriste. Dar la o analiza mai serioasa cred ca autorul are dreptate in totalitate. Bravo pentru acest articol!!!

cel ce aduce aminte de unicul ideal spunea...

Puterea pe care naționaliștii o năzuiesc este cea care le dă lor posibilitatea de a conviețui unul alături de celălalt într-o societate armonică și omogenă, și nu una haotică și lipsită de scop. Căci prin voința de putere dobândim puterea de a înțelege pe celălalt ca fiind apoapele meu, ca fiind din același neam. Ce sporește în om această înțelegere că suntem același neam? Aceasta sporăște virtutea cât și voința de a-l ajuta pe camaradul tău, pe cel ce trăiește ca tine într-o cultură infailibilă, într-o cultură care este impenetrabilă de ispita minciunii, corupției, defăimării, lucruri care degradează puterea absolută a omului de a fi absolut sau desăvârșit. O națiune care s-a configurat prin propria sa cultură și care a avut ca ideal puterea absolută, deci a avut ca ideal însăși eternitatea națiunii și pe fiecare om în parte la desăvârșire, nu poate să fie alcătuită din oameni care sunt lipsiți de voință de putere, de oameni slabi, mincinoși, egoiști (lipsiți de înțelegerea valorilor națiunii și a culturii) și, deci corupți, trădători. Oamenii care nu apreciază pe drept valoarea culturii și a națiunii este un om fără de popor, fără de țară - este un nomad, căci cum pot conviețui mai mulți oameni într-o unitate de națiune și cultură, atâta timp cât există astfel de oameni lipsiți de judecată dreaptă. Acești oameni îi strică și pe cei buni, pe cei ce înțeleg valoarea națiunii și a culturii, căci aceștia din urmă, cum vor mai putea ei supraviețui și trăi în acel mod în care ei înșiși au ales să trăiască, atâta vreme cât cei prihăniți îi supun pe aceștia corupției și minciunii pentru a ajunge la cine știe ce scop insignifiant și efemer. Iar odată cu coruperea oamenilor buni, națiunea devine slabă și piere în fumul insignifiant al dezordinii, până ce ajunge să se dezintegreze și să aibă parte de descompunerea morbidă a haosului și lipsei de putere, cu alte cuvinte la destrămarea culturii, destrămare care este semn de slăbiciune. O cultură și o națiune cu voință de putere nu este alcătuită din oameni care vor să trădeze acest ideal să-l altereze sau să introducă tot felul de idealuri mici și multe ce mai mult tulbură decât clarifică, idealuri care sunt în folosul unora, dar în detrimentul celorlalți, căci aceasta nu ar rezista nici măcar primului obstacol ieșit în cale. O națiune este alcătuită din oameni care conlucrează unul pentru celălalt întru desăvârșirea singurului ideal pe care ei singuri și l-au ales și anume desăvârșirea omului sau dobândirea de putere absolută. Cei ce n-au același ideal cu națiunea și cultura în care s-au născut, s-au născut într-o țară fără națiune, s-au născut nomazi. Aceștia întotdeauna vor ajunge să distrugă, corupă, dezintegreze, defăimeze, să putrezească lemnul temeiului pe care înăși națiunea prin educație, cultură și har l-au construit, indiferent dacă o vor face voit sau fără voia lor, ci cu a slăbiciunii lor. Căci acela care nu apreciază valoarea națiunii și a culturii în care s-a născut, mai mult, cum va putea el aprecia neamul din care se trage mai mult decât pe el însuși?

cel ce aduce aminte de unicul ideal spunea...

Omul ce nu-și pune neamul înaintea sa este un om care este privat de puterea de a înțelege neamul, este un om care s-a născut lipsit de rost, căci nașterea și viața omului este pentru iubirea persoanelor apropiate și de neam, și nu pentru cele materiale, - cele ce țin de desfrâu și beția plăcerii trupești sau de propriul ego. Acești oameni, prin acțiunile lor vicioase, putrezesc pe cei ce sunt întru desăvârșire, pe cei ce înțeleg că fericirea celui ce face fericit pe aproapele său este mai mare decât fericirea celui ce are acelea pe care le are datorită hoției și corupției. Cel care își părăsește națiunea sau care este alungat din națiunea din care făcea parte este dovadă vie pentru slăbiciunea sa, pentru incapacitatea sa de a aprecia valoarea frumosului și a binelui. El este expresie pentru parazitul flămând ce șade în el și care abia așteaptă să se hrănească prin distrugere și degradare cu următoarea națiune. Dar o națiune puternică nu poate fi penetrată de astfel de viermi decât dacă această penetrare începe dinăuntrul ei. De aceea, camarazi, prieteni, iubitori de neam și cultură, nu putem lăsa nevăzute toate aceste lucruri, trebuie să căutăm să vedem cum putem vindeca națiunea noastră de paraziții care au infestat această națiune, să întărim slăbiciunea strămoșilor noștrii - cărora le-a trecut ca nevăzut viermele ce separă neamul, prin reclădirea mai sus a turnurilor de control, nu pentru a ține sub veghe propriul popor pentru înslăbirea lui precum este în comunism, ci pentru a depista slăbiciunea și lipsa de voință de putere și viață care apare din sămânța cosmopolitului fără țară - pentru ca aceasta să nu rodească slăbiciune în rândul oamenilor puternici.

Zob spunea...

Am citit cu atenție textul. Am rezerve. Pun răul înainte și vă previn că aceste îmbunătățirii sunt eficace doar la nivele joase de acțiune. Cele mai mari grupuri de forță din lume adică americanii și rușii sunt temute pentru profunzimea științifică a calificării războinice. I-ar conveni americanului să aibă un adversar de operetă. De ce credeți că țin ei să nu mai dețină alții cunoștințe priceperi și deprinderi militare științifice? De ce au redus ei armata română la un sfert din cea socialistă și armamentul l-au sustras prin contracte oneroase?

Răspunsul este că nu le este frică de modă ci de cunoașterea și stăpânirea mijloacelor de luptă eficiente.

Bineînțeles că aspectul estetic vine și el dar vine ulterior ca o încoronare a unei autentice capacități de acțiune. Naționaliștii trebuie să fie autentici. Pentru a fi autentic trebuie să ac aparezi avere, putere socială, putere politică, putere spirituală, culturală. Este mai greu de realizat aceste condiții și se cere o inteligentă colaborare între persoane și grupuri. Nu este însă imposibil.

Există o diferență între tactic și strategic. Impresia populară este o sarcină tactică. Strategic însă naționalistul trebuie să aibă în vedere că viața persoanei este relativă și numai viața colectivității poate salva realizările celor tineri. Modelul vieții unei persoane poate avea o influență mai puternică decât ținuta de moment. De exemplu un om care nu reușește să aibă familie din diferite cauze pentru colectivitate este un model îndoielnic. De aceea naționalistul trebuie să se străduiască a fi un model social și din acest punct de vedere deși se știe că sistemul capitalist nu permite împlinirea omului pe cale cinstită.

Andrei spunea...

INTERESANT ARTICOL.Cand mai postati articole noi?

Marco spunea...

Indemnul este bun , chiar necesar, momentul istoric a venit in europa, votantii cauta alternativa (criza refugiatilor, criza economica, criza demografica) iar gruparile national socialista nu sunt pregatite, organizatii obscure, slab pregatite, cu putini intelectuali, saraca si slaba organizare, in sensul ca nu si-au modernizat doctrina la timputile prezente si viitoare, n-au ideologi si nici nu pre sunt dispusi la dezbateri deschise.

Ideologia nu trebuie sa plece de la teorii, ci de la realitate, cu atat mai putin sa fie o copie fidela a unor programe de acum 80 de ani, mai ales actualele timpuri schimbarile se fac rapid.



Autocritica nu trebuie sa lipseasca, doza de idealuri este buna si utila la umani dar, ca si mierea, ce este in exces incepe sa fie negativ. Partidele natioal socialiste prea tarziu si incet au inceput sa se apropie de paneuropenism in versiunea UE, macar ca ideea este original a lor. Fata de gruparile de stanga care integreaza teoretic aproape toate grupurile sociale si toata populatia globului, cele natonal socialiste exagereaza in reducerea bazei de indivizi primiti, exagerand in aceasta directie raman doar cu eroii istoricii si sfintii din calendar. Trebuiesc redifinite unele concepte sensibile si rapit popularizate. Nu sunt eu cine ca sa vb. in dreptul national socialistilor ce si cum sa faca, dar, populatia nu este omogena, ba chiar incepe sa fie atomizata, unele grupuri nu sunt idealul genului uman, dar nu ne impiedica sa folosim calitatile lor ca oameni pt. a construi societatea si a o apara de pericole exterioare mai mari. de ex. islamizarea in versiunea ei arhaica.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”