Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Partidul Republican şi-a ales primul preşedinte negru

America se duce dracului cu totul. Fara mari sperante de a reveni pe linia ei fireasca, in matca asezata de acei Albi care au cladit cea mai puternica tara din lume. Repede si sigur tot trecutul maret al americanilor incepe sa devina o amintire.

Republicanii au ales pentru prima dată, vineri, la conducerea partidului, un negru, Michael Steele, la zece zile după învestitura primului preşedinte negru al Statelor Unite, Barack Obama.
Michael Steele (foto), în vârstă de 50 de ani, un fost guvernator adjunct al statului Maryland este noul presedinte al Partidului Republican.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”