Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 11 februarie 2009

John Terry ii avertizeaza pe spanioli

John Terry ii avertizeaza pe spanioli: Vom iesi de pe teren daca auzim scandari rasiste.

Englezii nu au uitat ultima intalnirea cu Spania, din noiembrie 2004, cand Shaun Wright-Phillips, Jermain Defoe si Ashley Cole au fost tinta scandarilor rasiste pe Santiago Bernabeu. "Vom parasi terenul de aceasta data", a spus pentru The Telegraph, capitanul Angliei, John Terry.



"Daca se intampla iar ca data trecuta, arbitrul e obligat sa intervina si sa ia o decizie. Daca hotaraste sa scoata ambele echipe de pe teren, noi o sa iesim. Nu este frumos, dar imi sustin cu tarie echipa si jucatorii. Daca vreunul dintre colegii mei se hotareste sa faca acest lucru, noi il vom urma fara ezitare", a recunoscut Terry.

Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”