Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 8 februarie 2009

Sarbii vor sa invadeze Ungaria pentru a isi face dreptate


Sarbii nu vor sa lase nepedepsite incidentele din Ungaria, care au dus la ranirea grava a handbalistului Zarko Sesum si la moartea lui Marian Cozma.

Tatal lui Zarko Sesum este propietarul celei mai importante firme de bodyguarzi din Serbia si a anuntat ca isi va face singur dreptate dupa ce fiul sau a fost agresat.

In Serbia au fost cooptati deja 300 de fost membrii ai celebrei grupari paramilitare care a fost condusa pe vremuri de Arkan. Ei planuiesc sa mearga in Ungaria pentru a face dreptate.

Marian Cozma, jucator in Ungaria la Vezsprem, a fost injunghiat mortal intr-o discoteca, sambata noapte, dupa o altercatie cu un grup de ţigani. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”