Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 4 iulie 2009

Băncile ucid copii: O fetiţă a murit după ce un panou publicitar dintr-o bancă a căzut pe ea

O fetiţă din Oradea a murit după ce un panou publicitar din Banca Transilvania a căzut peste ea. Ea se afla la bancă împreună cu mama şi cu sora ei.

Fetiţa a mers la bancă la orele amiezii, împreună cu mama şi sora ei. Pentru că avea de efectuat o operaţiune bancară, mama le-a lăsat pe cele două micuţe să se joace în sediul băncii. La un moment dat, cele două copile s-au jucat lângă panou publicitar susţinut de două picioare metalice. Micuţa a fost scoasă de sub panou de angajaţii băncii şi întinsă pe o masă din interiorul sediului până la venirea unui echipaj al ambulanţei.

În jurul orei 11, echipajul ambulanţei care a sosit la sediul băncii a resuscitat fetiţa, care se afla în stop cardio-respitrator.

Copilul, în vârstă de trei ani, a suferit o fractură de bază de craniu şi, deşi a fost resuscitată de şase ori, starea ei nu a mai putut fi stabilizată şi a murit în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Oradea.

Sunt efectuare cercetări de către poliţişti criminalişti, dar şi de procurori ai Parchetului Oradea şi reprezentanţi ai Inspectiei în Construcţii Oradea. sursa: realitatea.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”