Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 31 iulie 2009

Copilul Adolf Hitler va apărea pe un timbru

Poșta din Estonia va edita un timbru cu chipul lui Adolf Hitler, când era copil. Este vorba despre un timbru la comandă, care nu va fi scos la vânzare.

Pentru prima dată, de la sfârșitul Celui de-al Doilea Război Mondial, chipul lui Adolf Hitler va apărea pe un timbru. Acesta va fi emis, la comandă, de către poșta din Estonia, informează ziarul electronic Delfi. Este vorba despre imaginea liderului nazist de când era copil și care nu va fi scos la vânzare, el fiind proprietatea celui care a cerut să fie tipărit.

Conform aceleiași surse, Eesti Post, sau poșta din Estonia, realizează acest tip de timbre la comandă prin intermediul serviciului „Timbrul meu” prin care orice persoană fizică poate să solicite editarea unui timbru, la cerere.

Singurele imagini care nu sunt acceptate pentru a apărea pe un timbru sunt cele ale unor organe genitale, în rest, totul este permis, chiar și chipul unui dictator ca Adolf Hitler, spune aceeași sursă. sursa: adevarul.es

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”