Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 14 august 2009

Armaghedon Berceanu: Radu Berceanu (Bercovici), acuzat de spionaj militar în favoarea Israelului!

Radu Berceanu (pe numele sau real Radu Bercovici - nota Lupta-NS), ministrul Transporturilor, este acuzat intr-un material care circula pe Internet* de spionaj militar si economic in favoarea Israelului.

Berceanu ar fi contribuit in anul 1993 la scoaterea din tara a prototipului avionului de lupta IAR 109 SWIFT de catre firma IAI LAHAV. In ur ma presiunilor pe care Ber ceanu le-ar fi facut, reprezentantii fabricii de la Craiova au semnat un precontract dezavantajos cu firma IAI privind o colaborare pentru producerea in serie a avionului SWIFT in uzinele IAI. Numai ca specialistii ro mani au constatat ca evreii dezvoltasera un alt prototip de avion israelian care avea struc tura identica cu cea a prototipului romanesc. In cele din urma, parteneriatul nu a mai continuat, dar autorii ma terialului afirma ca Berceanu s-ar fi ales cu cateva milioane de dolari. sursa: ziua.net

*Materialul a aparut in decembrie 2008, acum a fost readus in prim-plan de mai multe saituri. Una dintre variante o gasiti la napocanews.ro

6 comentarii:

Catalin spunea...

Bai retarzilor cand o vad unul din voi in tricou cu Hitler pe strada o sa spun ca aveti sange in voi.Pana atunci sunteti vai de soarta voastra care faceti mare "propaganda" pe internet.Ca apreciere pot sa spun ca MA PIS PE VOI..

NS_Local spunea...

Asa stie sa vorbeasCA "CAmaradul" Catalin, vajnic legionar inchipuit, membru al Noii drepte, probabil o ultima achizitie din lotul untermenschen. Curajul pentru el se rezuma la purtarea unui tricou.
Cataline, Cataline....
Noi te asteptam cu mare ....drag la Timisoara mare iubitor de cioroi. Pana atunci pune mana pe carte jigodie multi-kulti si vezi cine a scris urmatorul fragment. Poate asa scapi de o corectie cand vii la vreun miting aici. Atunci o sa vedem in ce directie ajungi sa te pisi.

NS_Local spunea...

"Omul epocii noastre e prea saracit de viata interioara si prea expus curentelor vatamatoare de idei, ca sa se poata lipsi de experienta nationalismului. Fara prezenta vie a acestui principiu in constiinta individului, masele populare ar nimici cadrul natural al istoriei, alcatuit din categorii etnice, si s-ar nivela intr-un amestec degradant de rase, popoare si culturi."
CAsadar, cine este autorul acestui fragment? Noi intrebam, Catalin cauta pe Google sa ne raspunda. ;)

Anonim spunea...

Eu nu stiu foarte multe nici despre ND nici despre NA din Timisoara sau de ce cele doua miscari ar putea sau ar trebui sa fie in conflict. Sectarismul ramane sectarism si in general steril. Tradarea e altceva.

In rest foarte bune informatiile de pe Lupta NS.

In orice caz limbajul tiganesc nu cred ca are a face fie si un dram cu nationalismul.

Informatia despre Bercu chiar nu o stiam.

Cat mai multa informatie libera si necenzurata e capitala.

Daca nu e bun asa hai sa ne uitam la PRO Lauder TV.

Lupta NS spunea...

NAT si ND nu se afla in niciun fel de conflict. Pe plan local colaboram, suntem camarazi samd.
Catalin este un individ dat afara din ND. Dupa cum se vede, cei de acolo au avut motive suficiente...

Anonim spunea...

Multumesc pentru explicatie. Toate cele bune.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”