Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 9 august 2009

Imigranţii ilegali din Italia riscă amenzi de până la 10.000 de euro

Imigraţia ilegală în Italia va fi pedepsită cu amenzi între 5.000 şi 10.000 de euro. O nouă lege care a intrat în vigoare, începând de sâmbătă, prevede că intrarea sau şederea ilegală pe teritoriul italian devin delicte.

Pedeapsa a fost înăsprită şi pentru persoanele care închiriază imigranţilor o locuinţă sau îi adăpostesc. Aceştia riscă până la trei ani de închisoare.

Legea mai prevede introducerea patrulelor civile pentru a asigura securitatea în anumite cartiere din marile oraşe. De aseemenea legea prevede constituirea unui "registru al persoanelor fără adăpost", care vor fi înregistrate în dosarele Ministerului de Interne. sursa: Antena3.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”