Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 9 august 2009

Sarah Palin: Planul lui Obama pentru sistemul de sanatate este diabolic

In prima interventie de cand a demisionat din functia de guvernator al Alaskai, Sarah Palin a descris, intr-o postare pe Internet, planul de reforma al sistemului medical initiat de presedintele Barack Obama drept "diabolic".

"Cine va suferi cel mai mult cand vor rationaliza ingrijirile medicale? Cei bolnavi, cei in varsta si handicapatii, desigur", scrie politicianul republican pe pagina sa de Facebook, informeaza ABC. "America pe care o cunosc si o iubesc nu este una in care parintii mei si copilul meu cu Sindromul Down vor trebui sa stea in fata tribunalelor mortii ale lui Obama, in asa fel incat birocratii lui sa decida, pe baza unui criteriu subiectiv, nivelul lor de productivitate pentru societate, adica daca merita tratament medical. Un astfel de sistem este de-a dreptul diabolic", scrie Palin. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”