Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 13 august 2009

Un barbat ce purta o pancarta cu "Moarte lui Obama", arestat de Serviciul Secret din SUA

Agentii Serviciului Secret american au arestat un barbat care avea o pancarta inscriptionata cu "Moarte lui Obama", informeaza NBC.

Barbatul a fost arestat in apropierea primariei din Hagerstown (Maryland), unde se desfasura o intalnire pe tema reformei din sistemul de sanatate. Pe pancarta, barbatul mai scrisese "Moarte lui Michelle si celor doua fete stupide", cu referire la Prima Doamna (hah!) a SUA si la cele doua fiice ale cuplului 'prezidential'.

Un ofiter de politie din districtul Washington a afirmat ca agentii Serviciului Secret l-au arestat pe barbatul in varsta de 51 de ani, dupa ce acesta fusese retinut de politia locala.

Obama nu a participat la reuniunea organizata de senatorul democrat Ben Cardin. sursa: hotnews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”