Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Cum se spala creierul unei NATIUNI - Interviu luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov

4 comentarii:

Decebalus per Scorilo spunea...

Să fie oare o coincidenţă faptul că actuala criză economică a început la aproximativ 20 de ani de la prăbuşirea comunismului? Pentru ţările din Europa Centrală şi de Est demoralizarea şi-a făcut efectul din plin (ne putem da seama observând numai numărul de emigranţi), iar destabilizarea a fost începută de "politicieni" şi terminată de concedierile în masă provocate de criza economică.

Acum cred că asistăm la criza despre care se vorbea în film şi îmi este tare groază că totul se va sfârşi, la noi, într-o nouă revoluţie. Ce fel de revoluţie? Băsescu nu-şi va termina mandatul, lucru din ce în ce mai sigur în ultimul timp, din cauza măsurilor pe care aş vrea să le numesc sinucigaşe, dar în sensul sinuciderii politice. Iar în urma "protestelor violente" tancurile de "menţinere a păcii" vor sfărma sub şenile piatra de temelie a naţiunii, pe care prea mulţi cămătari, politruci şi tot felul de ageamii au urinat din '44 şi până în prezent.

Cred că va fi o revoluţie într-un sens restrâns al cuvântului, o învârteală inutilă în cerc, ce pare a fi devenit tradiţie la noi. Ne vom întoarce păduchioşi în noroiul craterelor lăsate de bombe, înfiinţând de data aceasta Euromuri şi sărutând cizma urât mirositoare a noilor stăpâni, nu cu o stea în frunte, ci cu douăsprezece.

PS: Îmi cer scuze dacă acest comentariu este prea lung şi a ocolit puţin subiectul articolului.

doru p spunea...

Am propus mai demult ca tiganii sa fie numiti euromi si nu romi, (cum vrea comunitatea europeana din 1993). Euromuri este tinutul romilor (tiganilor) europeni.?

Banateanul Liber spunea...

"euromi", hai ca asta e tare. Cum naiba sa le spui "euromi"? Da' etnonimul "tigani", ce are?

Anonim spunea...

Domnilor,nu va dati seama ca cine a propus si introdus cuvantul de RROM a vrut si vrea sa destabilizeze tara ,ca sa fim confundati in Europa romani cu tigani =rromi.de ce nu se revine la cuvantul de tigani ,cum se spune in toata europa.OARE CONDUCATORI PE CARE I-AM ALES NU STIU ASTA.?cE FAC PENTRU ASTA?
ion.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”