Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 29 ianuarie 2010

Kai Murros - Revoluţia şi aplicarea ei în societatea modernă (carte online - .pdf)

Kai Murros s-a născut în 1969 la Helsinki. El a petrecut anii '90-'99 la Universitatea din Helsinki, studiinddiverse discipline, în special istoria şi limbile orientale. Pentru diploma universitară, Murros a studiat schimbarea treptată a Armatei de Eliberare a Poporului Chinez, de la o gherilă la o armată modernă şi profesionistă. În numeroasele sale apariţii la TV şi radio, Murros a creat un scandal la nivel naţional cu opiniile sale naţionaliste radicale şi apetitul pentru măsurile nemiloase. 

Murros ameninţase în mod deschis membrii guvernului că, după ce revoluţia naţională va triumfa, vor fi trimişi în lagăre ca duşmani ai poporului. Murros duce astăzi viaţa liniştită a unui liber cugetător, ocupându-se ocazional de grădina sa de la periferia Helsinkiului. "Revoluţia şi aplicarea ei în societatea modernă" a fost publicată pentru prima oară în aprilie 2001 de SIMILAR - Publishing Ltd. având un succes neaşteptat în rândurile tinerilor naţionalişti revoluţionari.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Va rog sa dati un link de download care functioneaza pentru ca ma intereseaza cartea!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”