Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 25 februarie 2010

Contribuabilii austrieci muncesc pentru restaurarea lagărului Auschwitz-Birkenau

Lucrările de conservare a fostului lagăr Auschwitz-Birkenau vor costa circa 120 de milioane de euro

Guvernul de la Viena a deblocat şase milioane de euro pentru restaurarea lagărului de concentrare ''nazist'' Auschwitz-Birkenau, din Polonia.

Ministrul de finanţe austriac, Josef Pröll, a precizat că ţara sa va furniza, proporţional cu mărimea sa, tot atât cât Germania, stat cu o populaţie de zece ori mai numeroasă decât cea a Austriei. "Este nivelul pentru care Austria vrea să îşi ia angajamentul", a declarat Pröll, un binecunoscut pion al intereselor sioniste.

Excutivul german a promis 60 de milioane de euro pentru renovarea fostului lagăr de muncă nazist. În total circa 120 de milioane de euro vor intra în lucrările de conservare a lagărului de munca, creat de regimul naţional-socialist german, transformat acum in obiect de profit de către mafia extorcatorilor holocaustologi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”