Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 5 februarie 2010

Drasius Kedys, numit omul anului în Lituania

Fii fan Drasius Kedys pe Facebook!

Drama tatălui din Lituania, Drasius Kedys, care i-a executat pe violatorii fiicei sale, de numai patru anişori, a impresionat anul trecut întreaga Europă. Sute de mii de oameni şi-au exprimat aprecierea faţă de bărbatul de 37 de ani care şi-a făcut singur dreptate, în numele micuţei lui Deimantela.
Recent, lituanienii au ales, în direct la televizor, oamenii anului din ţara lor. Drasius Kedys a ieşit al doilea, după preşedinţele ţării, Dalia Gry-bauskaite, proaspăt ales.

“Ar fi fost culmea ca un ucigaş, fie el şi de pedofili, să fie pe locul întâi în top”, au afirmat gurile rele din Lituania, care au lăsat să se înţeleagă că Drasius Kedys ar fi obţinut totuşi locul întâi în sufletele compatrioţilor săi, dar, din considerente de imagine, preşedintele a fost pus pe primul loc.

Poliţia îl caută în continuare

Deşi e în continuare căutat de poliţia din întreaga Europă, tatăl care i-a executat pe cei care i-au molestat fiica nu e de găsit. Micuţa e acum în custodia bunicilor, într-un loc secret, iar autorităţile se dau de ceasul morţii din cauza valului de simpatie uriaş faţă de drama lui Kedys.

Erou de benzi desenate

Un celebru creator de benzi desenate din Lituania l-a transformat pe Drasius într-un erou, relatând prin imagini colorate întreaga poveste, pe care copiii să o poată citi uşor şi să tragă singuri învăţăminte.

Citeşte şi: I-au violat fetiţa şi au plătit cu viaţa

Drasius Kedys: «Vânătoarea continuă! Voi mai ucide»

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”