Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 26 februarie 2010

Fotbalul Nostru!

Imaginile corespund meciului disputat in capitala Romaniei, intre echipa Bucurestiului si cea a Berlinului.
Meciul a avut loc pe 13 Noiembrie 1939 si s-a incheiat cu victoria la limita (1-0) a echipei romanesti.



Romania-Germania (1 Iunie 1941, Bucuresti)
Impresionant! Ne vrem fotbalul inapoi!

Imagini din colectia Willy Pragher

3 comentarii:

Remy spunea...

Interesante imagini! Oare a fost si Hitler la meci? Sunt curios?! Oricum au fost alte vremuri atunci, fara TV, putin radio. Lumea mergea ca la spectacol la un meci de fotbal. Acum asa zisii suporteri merg la stadion sa se bata cu fanii echipei adverse sau intre ei. Am ajuns de rasul lumii!

Remy spunea...

@Romanescu' - Pai stiu ca huliganismul a aparut in Anglia, nu e ceva nou asta. Si eu am zis de "asa zisii suporteri", nu de suporterii adevarati, ca merg la stadion doar sa se bata.Si nu poti sa ma contrazici din moment ce galeria lu' Steaua sau Dinamo in timpul meciului scandeaza una catre alta: "cand va bateti cu noi, cand va bateti cu noi?" Deci...?

Vecinu' spunea...

@ remy...corect..foarte corect..in ziua de azi suporterii sunt niste, ma scuzati "ciori" mancatoare de semtinte

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”