Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 6 februarie 2010

Jefuitorii de organe acţionează în Haiti. Din nou acuzaţii la adresa israelienilor (video)

Materiale despre reţelele evreieşti de trafic de organe

PORT AU PRINCE - În timp ce lumea este şocată de tragedia din Haiti, comentariile unui activist pentru pace din SUA, au făcut să îngheţe sângele în vene. El a depus mărturie la ziarul israelian Yediot Ahronot că israelienii în Haiti au intenţia de a fura organe de la cadavre.

Potrivit IRIB (redactie italiană), activistul pentru pace american T. West, a comunicat prin telefon ziarului Yediot Ahronot spunând că forţele de apărare israeliene sunt prezente pe insulă pentru a fura organele victimelor cutremurului în scopul de a le vinde; şi că vrea să pună în gardă populaţia din Haiti în legatură cu sustragerea organelor familiilor lor. "Unele organizaţii medicale internaţionale au sosit în ţară numai pentru bani", a declarat West, activistul grupului AfriSynergy Productions.

West a declarat: “Eu nu urasc Israelul, şi nu sunt un om politic. Lucrez în organizaţii non-profit, dar am văzut ce aţi făcut în Africa de Sud şi ştiu că aţi fost interesati în furtul de organe de la palestinieni.” "Este bine că IDF şi altele sunt deja acolo şi ajută, dar peste tot unde există moarte, există exploatatori. Trebuie să fie mai multă transparenţă în Haiti." "Asta nu este politica oficială a armatei israeliene, dar există cadre din interiorul său care se ocupă cu asta." West a mai semnalat arestarea recentă unor evrei, în Statele Unite, sub acuzaţia de trafic de organe.

Este de remarcat că, în trecut, au fost aduse mai multe plangeri Israelului pentru traficul de organe; de la ziarul suedez Aftonbladet pentru a ajunge la profesorul universitar ucrainean, care a descoperit o reţea, sub acoperire de adoptie, ce aducea in Israel copii din Europa de Est, care erau folositi ca bucati componente în spitale israeliene.

Referindu-se la cei ce l-au atacat pentru declaraţiile sale, T. West a declarat: "Aceste persoane sunt de convingere sionista şi vor face totul ca să apere Israelul şi lucrurile murdare pe care IDL le face."

Regimul de la Tel-Aviv a recunoscut oficial ca, cel puţin în trecut, aceste practici au fost puse în aplicare pe teritoriile aflate sub ocupaţia acestuia.
Surse: prisonplanet.com, moroccopost.net, T. West în video de mai jos ş.a.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”