Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 27 februarie 2010

Speculantul evreu Soros încearcă să prăbuşească moneda europeană, anunţa Wall Street Journal!

Celebrul investitor (speculant evreu - notă lupta-ns.info) George Soros, alături de alte nume grele în industria financiară, încearcă să prăbuşească moneda europeană, prin tranzacţii pe piaţa valutară, scrie Wall Street Journal. Investitorii îşi fac planul de bătaie în cadrul unor întâlniri exclusiviste, cu uşile închise.

Soros trânteşte euro. Nume cu greutate din industria financiară, inclusiv investitorul George Soros, s-au întâlnit la începutul lunii februarie în Manhattan, în cadrul unei cine exclusiviste. Până aici, nimic greşit, însă Wall Street Journal relatează că investitorii s-au înţeles asupra unor pariuri menite să prăbuşească moneda europeană şi să genereze profituri pentru ei.

Ziarul american relatează că dacă ar paria pe căderea cursului euro dolar de la 1,3, cât este în prezent, până când moneda europeană va fi la fel de valoroasă cu dolarul, George Soros şi partenerii lui şi-ar putea dubla sumele investite. De altfel, viziunea lui Soros este clară.

Celebrul investitor scria săptămâna trecută, într-un editorial pentru Financial Times, că Uniunea Europeană este în pericol să se destrame şi că vor urma teste mai grele pentru euro decât situaţia Greciei.

George Soros nu ar fi la prima tentativă de acest gen: la începutul anilor '90, invesitorul de origine maghiară (mai exact evreiască, la fel ca majoritatea asociatilor săi în tranzactii imorale si-sau ilegale - notă lupta-ns.info) a prăbuşit lira sterlină împreună cu mai mulţi parteneri, pentru a obţine profituri de miliarde. În urma acestei tranzacţii, Soros a rămas cunoscut drept cel care a îngenunchiat lira sterlină şi Banca Angliei. sursa: money.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”