Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 22 aprilie 2010

Bătaie între ţigani şi jandarmi la Spitalul Judeţean din Piteşti - VEZI VIDEO

Bătaie la Spitalul judeţean din Piteşti, între un grup de ţigani şi jandarmi. Trupele speciale ale jandarmeriei şi ale politiei au reuşit să aplaneze scandalul.



Scandal la Spitalul Judeţean Piteşti. Un grup de ţigani s-a luat la bătaie cu jandarmii. Ţiganii au venit la spital să se răzbune pe un şofer, suspectat că a produs un accident rutier. În acest accident, o persoană de etnie ţigănească şi-a pierdut viaţa.

Şoferul se afla în spital pentru recoltarea de probe biologice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, accidentul s-a petrecut în localitatea Băiculeşti, unde atât şoferul, cât şi victima erau la o nuntă. Şoferul a fugit imediat după accident, de frică să nu fie agresat de nuntaşi.

"Persoanele respective participau la o nuntă în satul Vâlcele, din comuna Băiculeşti. Şoferul, un bărbat de 24 de ani, din Piteşti spune că a plecat la un moment dat spre Curtea de Argeş, intenţionând să-şi cumpere ceva. Victima, un bărbat de 20 de ani, din Baloteşti, judeţul Ilfov, a traversat strada în fugă şi, cel mai probabil, fără să se asigure, fiind accidentat mortal. Nuntaşii au vrut să-l agreseze şi şoferul s-a speriat şi a fugit. A fost blocat în zona satului Tutana şi dus la probe de sânge la spitalul din Curtea de Argeş. Din etilotest a reieşit că nu a consumat alcool", a declarat inspectorul Robert Radu, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Cel care a anunţat accidentul prin 112 a fost chiar şoferul care a provocat accidentul mortal. Cercetările în acest caz continuă, poliţiştii luând în calcul şi alte variante, chiar şi o posibil încăierare între cei doi.
Forţele de ordine vor sta la spital până când ţiganii vor părăsi zona. Pe numele şoferului care a provocat accidentul s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. După sursa: realitatea.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”