Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 8 aprilie 2010

Fostul şef al Poliţiei Române l-a apărat în instanţă pe bossul unui clan ţigănesc care a scos pistolul la judecătorii Tribunalului Timiş

Citiţi şi Ţiganul tranşat la Medicină a intermediat un şantaj de 500.000 de euro între capii mafiei imobiliare ţigăneşti
Generalul Florin Sandu, şeful Poliţiei Române între 2001 - 2003 şi secretar de stat în Minsterul de Interne între 2003 - 2006, s-a transformat în avocat. Sandu l-a apărat timp de câteva luni pe baştanul Nicolae Mihai, şef de clan ţigănesc din Timişoara, judecat pentru că a scos pistolul de la brâu în timpul unei şedinţe de judecată din Tribunalul Timiş.
Florin Sandu a lăsat şefia Poliţiei Române şi l-a apărat în instanţă baştanul Nicolae MihaiFostul şef al Poliţiei Române, Florin Sandu, l-a apărat în instanţă la trei termene de judecată pe baştanul Nicolae Mihai, care a stat câteva luni în arest preventiv, pentru că a fluturat pistolul într-o sală de judecată din Tribunalul Timiş.

Bossul clanului ţigănesc, care s-a bătut cu un alt şef de clan pe holurile tribunalului, susţine că a scos pistolul de la cingătoare doar ca să se apere şi a fost împins în sala de judecată, unde judecătorii s-au trezit în timpul şedinţei cu un ţigan înarmat care dă buzna în încăpere.

De la şefia Poliţiei Române, la apărarea baştanului Nicolae Mihai

Generalul Florin Sandu, care a devenit un avocat de succes după ce a părăsit Ministerul de Interne, a ajuns să-l apere „la bară" pe baştanul Nicolae Mihai, pe numele căruia există mai multe plângeri penale, în care este acuzat de cămătărie. Fostul şef al Poliţiei Române a depus mai multe documente la dosarul penal, în care a luat apărarea şefului clanului de ţigani, susţinând că arestarea acestuia nu a fost legală.

„Cred că l-am avut client, dar am fost angajat de familia sa, pentru că el era arestat. A fost doar un client. L-am apărat pentru scurt timp, când a fost arestat. Nu cred că e o problemă", a spus chestorul principal Florin Sandu.

Avocat în războiul şefilor de clanuri: bătălia pentru 500.000 de euro

Fostul şef al Polţiei Române a devenit avocat în războiul pe viaţă şi pe moarte purtat între baştanul Nicolae Mihai, care s-a luat la o trântă judiciară cu Ionelaş Cârpaci, alt şef de clan ţigănesc, al cărui nume apare în mai multe dosare penale nesoluţionate cu prejudicii de milioane de euro. Ei au ajuns la Tribunal, după ce luptele de stradă, cu săbii şi topoare, nu au avut rezultat.

După ce au trecut în anul 2008 prin stadiul plângerilor penale, depuse şi de Ionelaş şi de Mihai la Parchet, în care se reclamau reciproc pentru fapte de crimă organizată, ei se judecă acum pentru mai multe case şi terenuri. În spatele procesului ascunzându-se de fapt reglări de conturi pentru sume uriaşe de bani între cele două clanuri de romi bogaţi care conduc Timişoara, cu complicitatea unor importanţi funcţionari publici, poliţişti şi oameni din justiţie. sursa adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”